06 / 05 / 2024

Folkart Towers, EXPO için geri sayıyor!

Folkart Towers, EXPO için geri sayıyor!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in dünyanın en önemli etkinliklerinden olan EXPO 2020'ye ev sahipliği yapması için elimizden geleni yapıyoruz. Nede olsa EXPO'lar özel ve kamuya büyük destek sağlamaktadır" dedi




Folkart Yapı, dünyanın en büyük kültür, tarih, eğitim, bilim teknoloji fuarı ve sosyal olimpiyatı kabul edilen EXPO 2020'de İzmir'in adaylığını destekliyor. Folkart Yapı örnek projelerinin yanı sıra İzmir'de düzenlenen kültür sanat faaliyetlerine olan katkılarıyla da biliniyor. Reklam filmlerinde bile İzmir'in tanıtımını yapmasıyla gündeme gelen Folkart Yapı, ikiz kulelerin üzerinde yaptığı reklam ile EXPO 2020'ye dikkat çekmeyi amaçladı. Reklam panosunun ekranında EXPO 2020  İzmir  logosu, İzmir'in EXPO 2020 teması "Daha iyi bir dünya için yeni yollar/Herkes için sağlık " yazısı ve ardından oylamaya kaç gün kaldığı yayınlanıyor. 


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in dünyanın en önemli etkinliklerinden olan EXPO 2020'ye ev sahipliği yapması için elimizden geleni yapıyoruz. Nede olsa EXPO'lar özel ve kamuya büyük destek sağlamaktadır. Yapıldığı şehirlerin tanıtımında ve kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Bu sergiler bugüne dek yapıldıkları tüm kentleri köklü bir şekilde dönüştürdükleri gibi, bu kentlere görkemli anıtsal yapılar da kazandırmışlardır. Paris'te Eyfel Kulesi, Brüksel'de Atomium, Londra'da Kristal Palas, bu yapıların örnekleridir. Biz Folkart Yapı olarak İzmir'in EXPO 2020 adaylığını destekliyoruz ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön