26 / 05 / 2024

expo 2020 folkart yapı

expo 2020 folkart yapı

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in dünyanın en önemli etkinliklerinden olan EXPO 2020'ye ev sahipliği yapması için elimizden geleni yapıyoruz. Nede olsa EXPO'lar özel ve kamuya büyük destek sağlamaktadır" dedi

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi 2020!

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor..

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi 2020!

Çeşme Folkart Boyalık fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşme Folkart Boyalık İzmir Çeşme'de yükseliyor.

Folkart Vega fiyat listesi 2020!

Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 843 konut ile 53 ticari alan yer alıyor...

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Türk firmaları inşa halindeki otelleri yakın takibe aldı!

Dubai’ye çıkarma yapan 73 Türk firması, Expo 2020’ye hazırlanan inşa durumundaki otel ve restoranları yakın takibe aldı. 

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Dubai'de 3 milyar dolarlık 47 inşaat ihalesi yapılacak!

Dubai'de, Expo 2020 dünya fuarı için yerel ve yabancı şirketlere açık olmak üzere, 3 milyar dolar değerinde 47 inşaat ihalesi açacak. Expo 2020 için, alanı 438 hektar olacak olan fuar alanının yanı sıra binlerce yataklık oteller inşa edilecek ve Dubai metro hattı genişletilecek.

Antalya'da hızlı tren seferleri 2020 yılında başlayacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, temeli atılan hafif raylı sistemin Expo 2016 Antalya'ya kadar açılışının gerçekleştirileceğini belirterek, hızlı tren seferlerinin ise 2020 yılında başlayacağını kaydetti.

Abu Dabi trafiği Türklere emanet!

Akıllı kent ve trafik sistemleri ile dünya liginde önemli bir oyuncu haline gelen ekin Technology, Abu Dhabi trafik sistemlerinin yönetimi için Akıllı Trafik Merkezi'nin kurulması ve trafiğin bir merkezden yönetilmesini kapsayan anlaşma EXPO 2020'ye kadar

İnciraltı arsa sahiplerinden mahkeme kararına tepki!

Türkiye'nin EXPO 2020 adaylığı sürecinde sıkça gündeme gelen İnciraltı'nın imar planlarına itiraz eden İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başvurusu üzerine 5. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı aldı.

expo 2020 folkart yapı Haberi

expo 2020 folkart yapı


Folkart Yapı, dünyanın en büyük kültür, tarih, eğitim, bilim teknoloji fuarı ve sosyal olimpiyatı kabul edilen EXPO 2020'de İzmir'in adaylığını destekliyor. Folkart Yapı örnek projelerinin yanı sıra İzmir'de düzenlenen kültür sanat faaliyetlerine olan katkılarıyla da biliniyor. Reklam filmlerinde bile İzmir'in tanıtımını yapmasıyla gündeme gelen Folkart Yapı, ikiz kulelerin üzerinde yaptığı reklam ile EXPO 2020'ye dikkat çekmeyi amaçladı. Reklam panosunun ekranında EXPO 2020 İzmir logosu, İzmir'in EXPO 2020 teması "Daha iyi bir dünya için yeni yollar/Herkes için sağlık " yazısı ve ardından oylamaya kaç gün kaldığı yayınlanıyor. 


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in dünyanın en önemli etkinliklerinden olan EXPO 2020'ye ev sahipliği yapması için elimizden geleni yapıyoruz. Nede olsa EXPO'lar özel ve kamuya büyük destek sağlamaktadır. Yapıldığı şehirlerin tanıtımında...