09 / 05 / 2024

Folkart Towers'a ünlü akını!

 Folkart Towers'a ünlü akını!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Ülkemizin ünlü sporcuları Folkart projelerini inceleme ve satın alma amaçlı satış ofislerini ziyaret ettiler



Ülkemizin ünlü sporcuları tatil için gittikleri Egenin incisi Çeşme’deki mekanlara gelip tatilin keyfini çıkartırlarken, aynı zamanda İzmir’ de yaptığı projelerle yüksek yaşam standartları  sunan Folkart projelerini inceleme ve satın alma amaçlı satış ofislerini ziyaret ettiler. 


Folkart Towers projesinin bugünkü ziyaretçisi NBA’deki gururumuz Hidayet Türkoğlu idi. Folkart’ın Alsancak’ daki showroomunu gezerek, proje ve fiyatlar hakkında bilgi aldı. 


Geçtiğimiz hafta Avrupa’daki gururumuz Atletico Madrid’li Emre Belözoğlu eşiyle birlikte Folkart Narlıdere projesini ziyaret etti, projeyi çok beğendiklerini ve İzmir’ de oturacak bir ev aradıklarını, bundan dolayı çok yer baktıklarını ancak, Folkart Narlıdere’de karar kılacaklarını bildirdiler.


Geçen haftalarda Avrupa’nın en yüksek beşinci ikiz kulesi olan  Folkart Towers  projesini ziyaret eden diğer bir ünlü isim ise Arda Turan Ve Sinem Kobal’dı.  Projenin İzmir’ de gördükleri en güzel proje olduğunu, İzmir’ e yakışır bir prestij ve yaşam merkezi olacağını bildirdiler.


projeye sor



Geri Dön