29 / 04 / 2024

Folkart Yapı İzmir'de A Plus konut açığını kapatacak!

Folkart Yapı İzmir'de A Plus konut açığını kapatacak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerine İzmir'de başlayan ve yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sunan Folkart Yapı, gözünü zirveye dikti. Firma İzmir'de A Plus konut açığını kapatmayı hedefliyor..



Saya Grubu şirketlerinden Folkart Yapı, izmir'de başlayan yolculuğuna devam ediyor. İzmir'de bugüne kadar Folkart Narlıdere, Folkart Mavişehir, Folkart Towers projelerini hayata geçiren Folkart Yapı, geçtiğimiz gün yeni projesi Folkart Life Bornova projesini satışa sundu. 


A plus açığını kapatacak 

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'de A Plus konut açığını kapatmak için yola çıktıklarını ifade ederek, İzmir'de bugüne kadar 900 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Gelecek 1 yıl içinde 1 milyar liralık yatırım planımız var. Bu projelerin arazileri alındı ve projelerinin çizimleri tamamlanmak üzere" dedi. 


İzmir'in yatırım potansiyeline inandıklarını ve yatırımlara devam edeceklerini anlatan Sancak, "İzmir'de yıkılmayı bekleyen 350 bin konut var. Bunların yerine 750-800 bin konut yapılacak. Folkart, kentsel dönüşümde de aktif bir oyuncu olacak, İzmir'e İstanbul'dan daha fazla güveniyoruz, İstanbul'da 450 bin konut var, satışını bekliyor" diye konuştu. 


En iyi liman İzmir 

Uluslararası firmaların da İzmir'e gelmeye başladığını ve burada kendilerinin yatırımlar konusunda ilk adımı attıklarına değinen Sancak, "Gelecek 10-15 yılda İzmir'in silüeti değişecek. Hayata geçireceğimiz projelerle öncü olmaya devam edeceğiz" dedi. Özellikle İstanbul-İzmir Otoyolu projesinin yatırımlar için çok önemli olduğunu vurgulayan Sancak, "Artık İstanbul doldu ve gidilebilecek en iyi liman İzmir" dedi. 


Mesut Sancak, İzmir'de sıradaki projelerinin Çeşme, Bornova ve Bayraklı'da olacağını açıkladı. Bu projelerden birinin ofis projesi olacağını söyleyen Sancak, Avrupa'nın en yüksek binasını İzmir'de yapacaklarını, 73 katlı 340 metrelik kulenin Kasım ayına yetişeceğini söyledi. Sancak, Londra'da ve New York'ta arazi arayışı içinde olduklarını belirterek, "Türkiye'nin en büyük şirketi olmak için mor inek olmaya devam edeceğiz. Farklı olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. 


Fiyatlar 185 bin liradan başlıyor 

Folkart Life Bornova, toplam 250 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor. Ulaşılabilir lüks sloganıyla yola çıkan Folkart Life Bornova'da dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 500 ile 4 bin lira arasında değişiyor. Haziran 2017'de teslim edilecek projede 38- 219 metrekare arasında değişen, balkonlu ya da balkonsuz 830 daire mevcut. Daire fiyatları 1+0'larda 185 bin TL, 1+1'lerde 251 bin lira, 2+1'lerde 381 bin lira, 3+1'lerde 523 bin lira ve 4+1'lerde ise 760 bin liradan başlıyor. 


Geri Dön