03 / 05 / 2024

Folkart Yapı'ya kararlılık belgesi bugün İstanbul'da verilecek!

Folkart Yapı'ya kararlılık belgesi bugün İstanbul'da verilecek!

Folkart Yapı, mükemmellik yolculuğuna başlamış şirketlere verilen KalDer' in EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni almaya hak kazandı. Folkart Yapı' ya kararlılık belgesi bugün İstanbul' da verilecek...



KALİTE anlayışını üretim ve sonrasında da daima yaşatmayı ilke edinen Folkart Yapı, mükemmellik yolculuğuna başlamış şirketlere verilen KalDer'in EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni almaya hak kazandı. Avrupa/Ulusal Kalite Büyük Odülü'ne ulaşmayı hedefleyen Folkart Yapı, değerlendirme sürecinin ilk üç aşamasından başarıyla geçti. Vizyon ve Misyon Güncellemesi, Çalışan Memnuniyeti Anket Uygulaması ve Müşteri Geribildirimlerinin Alınmasına Yönelik Yaklaşım Geliştirmesi aşamalarmıyüksek performans derecesiyle geçen Folkart Yapı, mükemmelliğe olan inancını en büyük ödüle ulaşarak kanıtlamak istiyor. 

Yapısal kalite değerlendirmelerinde bugüne kadar bir çok yurtdışı ödülüne layık görülmüş olan Folkart Yapı, en gurur verici ödüle giden yolculuğuna heyecanla devam ediyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Biz bu yolculuğa kurumumuzu bu günlere getiren büyüklerimizle birlikte başladık. İşe gösterilen saygının ve dürüstlüğün en büyük ödül olduğunu bize her zaman aşıladılar. Bu uzun yolculuğa devam ederken böylesine önemli bir belgeyi almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız mükemmellik yolculuğunda bayrağı bizden somaki nesillere devretmek" dedi. Kararlılık Belgesi 13 Kasım'da İstanbul'da verilecek. 


Sabah Egeli 


Geri Dön