18 / 05 / 2024

Folkart Yapı kararlılık belgesi

Folkart Yapı kararlılık belgesi

Folkart Yapı, mükemmellik yolculuğuna başlamış şirketlere verilen KalDer' in EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni almaya hak kazandı. Folkart Yapı' ya kararlılık belgesi bugün İstanbul' da verilecek...

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Sur Yapı'dan sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL'lik ek indirim!

Sur Yapı yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Sur Yapı, sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15 bin TL'ye varan ek indirim sunduğunu açıkladı.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları!

Semt Bahçekent Sur Yapı satılık daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 84 ay sıfır faizi avantajı sunuluyor...

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Toplam 27 adet daireden meydana gelen Çeşme Folkart Ardıç satılık daire fiyatları 301 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.

Çeşme Folkart Ardıç satılık daire!

Folkart Ardıç projesi İzmir Çeşme'de Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede satılık daire fiyatları 301 bin eurodan başlıyor...

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık!

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık konut seçenekleri 1+1'den 6+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Folkart Yapı kararlılık belgesi Haberi

Folkart Yapı kararlılık belgesi

KALİTE anlayışını üretim ve sonrasında da daima yaşatmayı ilke edinen Folkart Yapı, mükemmellik yolculuğuna başlamış şirketlere verilen KalDer'in EFQM Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni almaya hak kazandı. Avrupa/Ulusal Kalite Büyük Odülü'ne ulaşmayı hedefleyen Folkart Yapı, değerlendirme sürecinin ilk üç aşamasından başarıyla geçti. Vizyon ve Misyon Güncellemesi, Çalışan Memnuniyeti Anket Uygulaması ve Müşteri Geribildirimlerinin Alınmasına Yönelik Yaklaşım Geliştirmesi aşamalarmıyüksek performans derecesiyle geçen Folkart Yapı, mükemmelliğe olan inancını en büyük ödüle ulaşarak kanıtlamak istiyor. 

Yapısal kalite değerlendirmelerinde bugüne kadar bir çok yurtdışı ödülüne layık görülmüş olan Folkart Yapı, en gurur verici ödüle giden yolculuğuna heyecanla devam ediyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Biz bu yolculuğa kurumumuzu bu günlere getiren büyüklerimizle birlikte başladık. İşe gösterilen saygının ve dürüstlüğün en büyük ödül olduğunu bize...