27 / 04 / 2024

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.



Türkiye, Rusya, İngiltere, ABD gibi birçok ülkede hayata geçirdiği projelerle isminden söz ettiren Ant Yapı, konsept projelerle tarzını ortaya çıkarmaya devam ediyor. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesi, dünyadaki pek çok ülkede benzerleri olan bir konseptin Türkiye'deki ilk örneğini teşkil etti. 

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Proje Çamlıca'daki merkezi lokasyonu ve sağladığı imkanlarla konut almayı ya da kiralamayı düşünenler için yaşamı kolay hale getiren bir seçenek oldu. 2017'de inşasına start verilen projede 158 konut ve 13 ticari birim bulunuyor. Sağlıktan sosyal alanlara bütün hizmetleri aynı çatı altında sağlayan Antwell projesi, yaklaşık 150 milyon TL yatırımla hayata geçirildi. Projenin yapılmasındaki amaç ise; 65 yaş ve üzeri yaştaki nüfusun hızla yükseldiğine dikkat çekerek, özellikle bu yaş grubunun yaşam kalitesine ve gereksinimlerine göre dizayn edildiğini vurgulamaktı. Aktif, hayatın içinde bulunmayı, hobi ve ilgi alanlarına daha çok zaman ayırmayı, üretken olmayı, eğitimlerini sürdürmeyi, hayatlarının bu dönemlerinde yaşamın tadını çıkarmayı isteyen herkesin yaşamına kolaylık sunacak bir proje olan Antwell, koronavirüs salgınının yaşanmasıyla istenilen geri dönüşü göremedi. 

Acıbadem Sağlık Grubu ile çalışan firma, bu projede daha çok sağlık turizmine yönelmeye başladı. Hangi yaştan olursa olsun, Türkiye'de işlem yaptıran (burun estetiği, saç ekimi...) ve steril ortamlarda olmayı tercih edenlerin adresi haline geldi. 


Geri Dön