27 / 04 / 2024

Gürsu'da sağlık ocağı yıkılıp yerine spor salonu yapılacak!

Gürsu'da sağlık ocağı yıkılıp yerine spor salonu yapılacak!

Sağlık ocağı binasının yıkılıp yerine spor salonu yapılacak olmasına Gürsu'nun Haklarını Koruma Yaşatma ve Dayanışma Platformu tepki gösterdi.



Gürsu'nun Haklarını Koruma Yaşatma ve Dayanışma Platformu, Sağlık Ocağı binasının yıkılarak spor salonu yapılmak istenmesine tepki gösterdi. Projenin iptali için imza kampanyası başlatan platform üyeleri, asırlık çınarların bulunduğu bölgenin ranta kurban edilmek istendiğini ifade ettiler. Celalbey Parkı'nda düzenlenen basın toplantısına CHP Milletvekilleri Dr. Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal ile MHP Milletvekili Tevfik Topçu, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DSP ve BBP ilçe başkanları da destek verdi. 


TEK YEŞİL ALAN 

Gürsu'nun Halklarını Koruma, Yaşatma ve Dayanışma Platformu sözcüsü Erdal Orhan, Gürsu Sağlık Ocağı ve Şaşakaldım Arsaları birleştirilerek spor alanı ilan edildiğini belirtti. Sağlık Ocağının 900 metrekare hizmet verememesine rağmen, 3 ay önce deprem tehlikesi nedeniyle boşaltılan polis merkezine taşınacağını belirten Orhan, alanın ilçedeki tek yeşil alan olduğunu söyledi. 


A Gazete


Geri Dön