29 / 04 / 2024

Antwell projesi

Antwell projesi

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Antwell'in örnek daireleri tamamlandı!

Ant Yapı'nın Çamlıca'da hayata geçirdiği "iyi Yaşam Evleri" projesi Antwell'in örnek daireleri tamamlandı.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

10 soruda Antwell Life Care projesi!

Antwell Life Care projesi Çamlıca eteklerinde hayata geçiriliyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan projede 5 yıl kira garantisi bulunuyor.  İşte 10 soruda Antwell Life Care projesi...

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Residence Çamlıca Projesi!

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Antwell projesi Haberi

Antwell projesi

Türkiye, Rusya, İngiltere, ABD gibi birçok ülkede hayata geçirdiği projelerle isminden söz ettiren Ant Yapı, konsept projelerle tarzını ortaya çıkarmaya devam ediyor. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesi, dünyadaki pek çok ülkede benzerleri olan bir konseptin Türkiye'deki ilk örneğini teşkil etti. 

Proje Çamlıca'daki merkezi lokasyonu ve sağladığı imkanlarla konut almayı ya da kiralamayı düşünenler için yaşamı kolay hale getiren bir seçenek oldu. 2017'de inşasına start verilen projede 158 konut ve 13 ticari birim bulunuyor. Sağlıktan sosyal alanlara bütün hizmetleri aynı çatı altında sağlayan Antwell projesi, yaklaşık 150 milyon TL yatırımla hayata geçirildi. Projenin yapılmasındaki amaç ise; 65 yaş ve üzeri yaştaki nüfusun hızla yükseldiğine dikkat çekerek, özellikle...