28 / 04 / 2024

Folkart yeni projesine Mayıs ayında başlayacak!

Folkart yeni projesine Mayıs ayında başlayacak!

25 bin metrekarelik bir arsayı 40 milyon TL'ye satın alan Folkart, burada 250 milyon TL'lik yatırımla 850 adet konut ve ticaret alanlarından oluşacak projenin inşaatına mayıs ayında start verecek...



Folkart, İzmir'deki prestij projelerine bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadı. Bornova'da iş ve yaşam merkezlerinin ortasında yer alan 25 bin metrekarelik bir arsayı 40 milyon TL'ye satın alan Folkart, burada 250 milyon TL'lik yatırımla 850 adet konut ve ticaret alanlarından oluşacak projenin inşaatına mayıs ayında start verecek. 


Folkart Towers'ın ilk kulesini tamamlayıp şubat sonunda teslim etmeye başlayacaklarını anımsatan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bunun hemen ardından yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız vereceğiz. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmayabaşlanacak. Mayıs'ta başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016'nm sonunda teslim edilecek. Projede konut ve ticaret alanları ile birlikte spor sahaları, yüzme havuzları ve zengin peyzaj uygulamaları da bulunacak" dedi. 

Projede daha geniş kitlelere hitap eden ve daha uygun fiyatlarla satışa sunulan dairelerin yer aldığını vurgulayan Sancak, "Gayrimenkul sahibi olmak isteyen herkes bütçesini fazla zorlamadan bunu başarabilecek. Biz de bu kapsamda metrekare fiyatlarının 3 bin - 3 bin 500 TL bandında seyredeceği seçenekler sunacağız. 1+1, 2+1,3+1, ve 4+1 daire seçeneklerinin olacağı 8 katlı binalardan oluşan bir proje hazırlıyoruz. 850 daire ve alışveriş alanlarından oluşacak projede 18 bin metrekare yeşil alan olacak" bilgisini verdi. 


"Gayrimenkul sektörü büyüme potansiyeliyle bu yıl da Türkiye'nin lokomotif sektörleri arasındaki yerini koruyacak" ifadelerini kullanan Sancak, "Bu yü inşaat sektöründe yüzde 7 oranında büyüme bekliyoruz. Ayın sonunda teslim edeceğimiz Folkart Towers A Kule'nin şu anda yüzde 95'i satıldı" diye konuştu


Dünya Gazetesi 


Geri Dön