03 / 05 / 2024

Ford Puma'da inanılmaz kampanya! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford Puma'da inanılmaz kampanya! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford, Puma modeli için fiyat indirimine gitti. Markanın başlattığı kampanya ile otomobilin fiyatında dikkat çeken bir düşüş görüldü. Peki Ford Puma kaç TL oldu? İşte Ford Puma fiyat listesi...



Pandeminin etkileri, sıfır km araçlarda tedarik sorunu, döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar derken otomobil fiyatları oldukça yükseldi.  Bir çok otomobil üreticisi Eylül ayında fiyatlarına zam yaparken Ford'dan indirim haberi geldi. Ford, Puma modeli için bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın detayları...

B-SUV segmentinde yer alan Ford Puma sınıfının önde gelen otomobilleri arasına girmeyi henüz başaramadı. Öyle ki  satış rakamlarına bakıldığında bu segmentin hakimi Peugeot 2008 olmuş gibi gözüküyor. Fakat bu durumu değiştirmek isteyen Ford'dan inanılmaz bir hamle geldi. Ford yetkilileri, başlatmış oldukları indirim kampanyası ile pazar payını artırmayı hedefliyor. 

Öyle ki Ford Puma, şu anda 699.600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Modelin kampanyasız anahtar teslim fiyatının ise 713.800 TL olması dikkat çekiyor. 

Peki ama araç baz donanım seviyesinde alıcısına nasıl bir motor ve şanzıman sunuyor?

Ford Puma'nın giriş paketinde 1.0 litrelik benzinli bir motor ve 6 ileri manuel bir şanzıman bulunuyor. Uyum içerisinde çalışan bu ikili, 95 beygir güç üretirken  performans olarak da problemsiz gözüküyor. Fakat aracın sürücüleri, bir yarış arabası kullanmadığının da farkında olmalı.  Otomobilin performansı 1.0 motorlu araçlara kıyasla sorunsuz olsa da daha yüksek motorlu araçlarla karşılaştırıldığında sonuçlar tatmin edici olmayabilir.
 


Geri Dön