29 / 04 / 2024

Ford Ranger'da bu aya özel fiyatlar! Ford Ranger fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ford Ranger'da bu aya özel fiyatlar! Ford Ranger fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanıcıların en çok rağbet gösterdiği modellerden biri olan Ford Ranger için Ağustos ayına özel fiyatlarını açıklandı. Peki, Ford Ranger kaç lira? İşte, 1 Eylül 2022 fiyat listesi...



Ford Ranger da bu aya özel fiyatlar! Ford Ranger fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ticari araç kullanıcılarının en çok tercih ettiği modellerden biri olan Ford Ranger için Eylül ayına özel fiyatlar resmen açıklandı. 

Esnek oturma sistemi ile dikkat çeken Ranger, kullanım kolaylığı sunan bir teknolojiyle birlikte standart ve opsiyonel donanım olarak sunulan bir dizi özellik barındırıyor. Kullanımı kolaylığı sunan sistemi ile ellerinizi direksiyondan çekmeden bağlantıda kalmanızı sağlayan Ranger, hızınızı takip edip çevrenizdeki yayaları da olası tehlikelerden koruyor.

Ford Ranger, aracı yol dostu hale getirmek için tasarlanan Akıllı Hız Sabitleyici’yle birlikte geliyor.

4x4 Ford Ranger, 2.0L EcoBlue 170PS dizel motoruyla madileri arasında tercih sebebi oluyor. 10 ileri otomatik şanzıman ile rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. Ranger pikap tasarımıyla da otomobil severlerin beğenisini kazandı. Araç Park Yardım sistemi ile Ford Ranger, aracı paralel veya dikey bölgelere park etmeye yardımcı oluyor.

Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte, Ford Ranger’in 1 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön