08 / 05 / 2024

Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Yakıt ekonomisi sağlayan ve tüm modellerde, yolcularınıza kolay bağlantını keyfi sunan Ford transit modelleri 2023'te de çok tutulmaya başladı. Peki Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet 16 Ocak 2023 fiyatları ne kadar? 



TRANSİT CUSTOM ÖZELLİKLERİ

Bir dizi yenilikçi özellik, akıllı teknolojiler ve gelişmiş aktarma organları ile Ford Transit Custom her zamankinden daha yetenekli ve rafine.  FordPass Connect modem ve FordPass Pro uygulaması, çeşitli bağlantı özelliklerinin kilidini açmak için birlikte çalışır. Bunlar,  minibüsünüzün konumunu telefonunuz aracılığıyla takip etmeyi ve bakımdan haberdar olmanıza yardımcı olacak Araç Sağlık Uyarılarını almayı içerir.  Kör Nokta Bilgi Sistemi ve Trafik İşareti Tanıma gibi teknolojiler farkındalığı artırmaya yardımcı olur. 6,8 metreküpe kadar yükleme alanı ve daha  fazlasını taşımanız gerekirse bir çekme çubuğu veya portbagaj ekleme seçeneği vardır.

OLASI YÜK ALANI VE ERİŞİM

Transit Custom, üç boyutta da etkileyici yükleme alanı sağlar: yük uzunluğu, genişlik (tekerlek yuvasından tekerlek yuvasına kadar)  ve kullanılabilir iç yükseklik. Sonuç olarak, Transit Custom, standart 8' x 4' yanlarına veya zemine düz olarak yerleştirilmiş tahtaları, üç euro paleti ve benzersiz yükleme depolama alanı sayesinde 3 m uzunluğa kadar olan nesneleri kolayca taşıyabilir. Genel olarak, minibüs, bir bölme ile donatılmış altı metreküplük devasa bir yük alanı sağlıyor - ve bu sadece kısa dingil mesafeli (L1) versiyon. Uzun dingil
 mesafesi (L2) 6,8 metreküp sunuyor. Geniş yan yük kapısı açıklığı , optimize edilmiş açılma yüksekliği ve alçak arka erişim basamağı, yük alanına zahmetsiz erişim sağlar. Sürgülü kapılar ayrıca yükleme için onları güvenli bir şekilde açık tutan bir kontrol mekanizmasına sahiptir.

TRANSİT MİNİBÜS ÖZELLİKLERİ

Ford Transit Minibüs, 17 yolcuya kadar güvenli ve konforlu bir şekilde taşımanıza yardımcı olacak bir dizi akıllı sistem ve özelliğe sahiptir.  Bir FordPass Connect modem, 10 kişiye kadar yerleşik Wi-Fi dahil olmak üzere bir dizi bağlantı özelliğinin kilidini açar. Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Öncesi Yardımı sizi, yolcularınızı ve diğer yol kullanıcılarını korumaya yardımcı olabilir.  Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, otoyolda uzun yolculukları daha konforlu hale getirmeye yardımcı olurken.

ZAHMETSİZ ERİŞİM

Ekstra geniş yan kapı, yolcuların ve bagajlarının Minibüse her zaman kolaylıkla binebilmesini sağlar. Erişimi daha da kolaylaştırmak için,  kapı bir düğmeye basarak açılıp kapatılabilir.

TRANSİT KAMYONET ÖZELLİKLERİ

Ford Transit Şasi Kabin, Transit esnekliğinde son noktadır. Düz yataklı, damperli, frigorifik araç veya hemen hemen her şey, onu özel iş ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın. Artık isteğe bağlı akıllı Dört Tekerden Çekiş (AWD) ve 5 Tonluk bir model olarak mevcut olup,  işletmenizin ihtiyaç duyduğu her şeyi elde etme konusunda kendinize güveneceksiniz. Şimdiye kadarki en sağlam, en güvenilir Transit Şasi Kabini ile tanışın. Peki Ford Transit Custom,minibüs,kamyonet 16 Ocak 2023 fiyatları ne kadar?


Geri Dön