29 / 04 / 2024

 Ford Transit Van'a Ocak ayında 25 bin lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ford Transit Van'a Ocak ayında 25 bin lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Yolcu minibüsleri veya harika bir kargo minibüsü söz konusu olduğunda Ford Transit van'ın popülaritesini inkar etmek neredeyse imkansızdır. Peki Ford Transit Van kaç lira? İşte detaylar



Ford Transit van Özellikleri

Minibüs, yakıt verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için yükseltilmiş üç motor seçeneğiyle 8 ila 15 yolcu kapasitelidir.  3,7 litre kapasiteli ve standart olarak A 275 beygir gücüne sahip V6 motora sahiptir. Eski modellerde 6 vitesli şanzıman bulunurken, yenileri 10 vitese yükseltildi. Ayrıca tercihinize bağlı olarak iki dingil mesafesi seçeneği, üç tavan yüksekliği ve üç farklı uzunluk arasından seçim yapabilirsiniz. 

Ford Transit'in Boyutları

Tüm Ford Transit minibüsler standart olarak 1.784 mm ve tekerlek bombeleri arasında 1.392 mm yük genişliğine sahiptir, ancak ikiz arka tekerleklerde bu yük 1.154'e düşürülür. Minibüs ayrıca üç donanıma sahiptir - Ticari transit minibüs, XL Yolcu minibüsü ve XLT Yolcu minibüsü. 41,3 inç bacak mesafesi, 60,7 inç kalça mesafesi ve 67,9 inç omuz mesafesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

 Ford Transit Van a Ocak ayında 25 bin lira zam geldi! Ford Transit Van kaç lira? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Transit Teknolojisi

Ford Transit, sürüş rahatlığını ve konforunu artıran teknik destekle tam donanımlı olarak gelir. 12 inçlik dokunmatik ekrana ve CO-PILOT 360 teknik desteğine sahip, konforlu bir şekilde bağlanan bir SYNC'ye sahiptir. Ayrıca, tüm bağlantı sorunlarınız için gelişmiş FORDPASS teknoloji çözümünün ve 4G desteğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca bölünmüş görünüm özelliğine ve ön yıkayıcıya sahip bir kamera da mevcuttur. 


 

 


Geri Dön