30 / 04 / 2024

Ford'un yenilenmiş Kuga modeline Şubat ayında zam yapıldı mı? İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi

Ford'un yenilenmiş Kuga modeline Şubat ayında zam yapıldı mı? İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi

İspanya menşeili Ford Kuga için merakla beklenen zam haberi marka tarafından duyuruldu. Şubat ayı için zam geçirmeyen modelin fiyatları araştırılıyor. İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi...



Yeni Ford Kuga SUV, ABD'de alternatif bir adla tanıtıldı: Passage Departure. Bu yeni model, canlandırılmış bir plan ve en son yenilikleri getirecek olan yakında çıkacak olan Kuga makyajından neler bekleyebileceğimizi gösteriyor.

Güncellenen Kuga - ABD pazarı için Departure rozeti - Passage'ın "Mavi Oval" logosuyla basamaklanan revize edilmiş bir ızgarayı pekiştirecek. Aynı şekilde 2023 için yeni olan, en yüksek noktasına, birkaç elden geçirilmiş fara çarpan bir Driven ışık çubuğu.

Ford un yenilenmiş Kuga modeline Şubat ayında zam yapıldı mı? İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi

Geçmişte olduğu gibi, yenilenen Kuga, daha kaba bir görünüm vermek için arka kısmı boyunca plastik gövde kaplamasına sahip olacak - bunlar muhtemelen ST-Line modelleri için gövde renginde boyanacak ve zorlu Dynamic araçlar için karanlıkta bırakılacak. Yüz germe aynı şekilde birkaç yeni kombinasyon tekerlek planının yanı sıra bir grup sessizce geliştirilmiş Drove arka lambaları sunacak şekilde ayarlandı.


Geri Dön