29 / 04 / 2024

FORM Endüstri 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'ndaydı

FORM Endüstri 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'ndaydı

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'na Feschill, Solair ve Türkiye'nin tek yerli olarak imal edilen gün ışığı aydınlatma ürünü Sunvia Tube ve Sunvia Nano ürünleriyle katılan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş'ye ilgi büyüktü.




10 - 11 Ocak 2013 tarihlerinde WOW Convetion Center 'da düzenlenen 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nda stand'ı ile yer alan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş. , "Arkitera Mimarlık Merkezi" tarafından düzenlenen  "RAF Yapı Malzemesi Ödülü" gibi prestijli yarışmalarda ödül alan ve enerji verimliliğine katkı sağlayan  Sunvia Gün Işığı Aydınlatma ürünlerini de tanıtma imkanı buldu. Fuarda sergilediği diğer ürünleri Solair güneşle sıcak hava paneli ve Feschill'de fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Solair, doğal enerji kaynağı güneşi kullanarak ısınma masraflarınızı düşürüp, bütçenize katkıda bulunurken Feschill hava soğutmalı kondenserlerin giriş havasını çok düşük maliyetlerle evaporatif olarak soğuturak yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.


Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan, 32'inci Enerji Verimliliği Haftası kapsamında düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı UEVF, enerji verimliliği ekseninde kamu ve özel sektörün en önemli temsilcilerini bir araya getirerek enerji verimliliğini Türkiye'nin gündemine taşıdı.



Geri Dön