15 / 05 / 2024

form sunvia nano

form sunvia nano

4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'na Feschill, Solair ve Türkiye'nin tek yerli olarak imal edilen gün ışığı aydınlatma ürünü Sunvia Tube ve Sunvia Nano ürünleriyle katılan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş'ye ilgi büyüktü.

SSK, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakanlıklar harekete geçti! Emekli maaş zammında 3 formül! 

Milyonlarca emekli son günlerde gündem olan maaş yükselişleri ile ilgili detayları merak ediyor. SSK, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakanlıklar harekete geçti! Emekli maaş zammında 3 formül! 

65 yaş üzeri toplu ulaşımda yeni formül: 65 ila 75 yaşındakiler indirimli, 75 yaş üzeri ücretsiz!

Akaryakıt fiyatlarının artmasından sonra 65 yaş üzeri toplu taşımanın ücretsiz kullanılması tartışmalara neden oldu. Özel Halk Otobüsleri 15 Ekim itibariyle bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamasının ardından 65 yaş üzeri ulaşımda yeni formül ortaya atıldı.

İlaç kullananlar dikkat! İlaçta erişim sorununa yeni formül mü geliyor? İlaçlar ne zaman gelecek?

Son zamanlarda kur farkı yüzünden ilaçların tedarik aşamasında problemler artıyor. Dövize endeksli sistemden çıkılması gerektiği ifade edilirken, yeni bir formül geliştirilmesi bekleniyor.

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Nafakada yeni formül! 2 şarta bakılacak

Nafaka ile ilgili yeni gelişme. Nafaka mağduriyetlerine ilişkin tartışmalar sürerken, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, yeni düzenlemenin yolunu açtı. Yeni formüle göre iki şart olacak. İşte tüm detaylar...

Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Yüksek emekli aylığı formülü açıklandı! Emekli olacaklar hemen bakın! 

Emekli maaşını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirlemekte. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte emekli maaşını yüksek almanın formülleri...

Emekli maaş zammında kritik ayrıntı! Kök maaş formülü maaşları nasıl etkileyecek? Kim 7.500 TL'den fazla maaş alacak?

Emekliye yapılacak üçlü zammın kök maaş formülü sebebiyle arada kayanayabileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki 11 şehirde 456 bin 770 kalıcı konut inşa edilecek: Bakan Özhaseki'den yeni formül açıklaması! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki depremzede konutlarının yapımına hız kazandırmak için çeşitli formüller üzerinde çalıştıklarına ve bunları kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

2000'den sonra emekli olanlar için intibak formülü geliyor mu? Tek tek açıklandı: SSK, Bağkur'lu maaş farkı kalkıyor!

Gelecek dönemde emekliliğe ilişkin birçok reform yapılacak. Peki 2000'den sonra emekli olanlar için intibak formülü geliyor mu?

Asgari ücrette 3 yeni formül oluşturuldu!  Tek tek hesaplandı! Asgari ücret net 11 bin 909 TL mi olacak?

Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Asgari ücret komisyonu toplantı detayları merak edilirken 3 yeni formül oluşturuldu ve tek tek hesaplandı. Asgari ücret net 11 bin 909 TL mi olacak? İşte detaylar...

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tüzel Özdemir tarafından kuruldu.

Emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak! Kamu işçilerine verilen zam rekor kırdı

Kamu işçileri için tespit edilen 6 aylık zam seviyesinin emeklilere de referans olacağı söyledi. Bu bağlamda, Temmuz ayında memurlar ve emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak. Hem memurların hem de emeklilerin aylıklarına iletilecek refah payı için kanuni düzenleme çalışmaları sürüyor.

form sunvia nano Haberi

form sunvia nano


10 - 11 Ocak 2013 tarihlerinde WOW Convetion Center 'da düzenlenen 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nda stand'ı ile yer alan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş. , "Arkitera Mimarlık Merkezi" tarafından düzenlenen  "RAF Yapı Malzemesi Ödülü" gibi prestijli yarışmalarda ödül alan ve enerji verimliliğine katkı sağlayan  Sunvia Gün Işığı Aydınlatma ürünlerini de tanıtma imkanı buldu. Fuarda sergilediği diğer ürünleri Solair güneşle sıcak hava paneli ve Feschill'de fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Solair, doğal enerji kaynağı güneşi kullanarak ısınma masraflarınızı düşürüp, bütçenize katkıda bulunurken Feschill hava soğutmalı kondenserlerin giriş havasını çok düşük maliyetlerle evaporatif olarak soğuturak yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.


Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan, 32'inci Enerji Verimliliği Haftası kapsamında düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek Enerji Verimliliği Forum...