22 / 05 / 2024

Fortnite v23.20 güncellemesi bekleyenler! İşte özellikleri

Fortnite v23.20 güncellemesi bekleyenler! İşte özellikleri

Epic Games, Fortnite'ın sabırszılıkla beklenen v23.20 güncellemesini ilan etti. Oyunun hayranları bu versiyonun özelliklerini merak ediyor. İşte detaylar...



Ganimet mi arıyorsunuz? Fortnite v23.20 güncellemesi, uzaktan ganimet bulmanız için yardımcı oluyor. Falcon Scout’un yanı sıra gömülü hazineye götürecek bir Gerçeklik Güçlendirmesi (Reality Augments) sunuyor. Bu güncelleme toplamda beş yeni Gerçeklik Güçlendirmesini beraberinde getiriyor. İşte tüm bilmeniz gerekenler…

Fortnite, Epic Games aracılığı ile geliştirilen popüler bir çevrimiçi video oyunudur. İlk olarak 2017'de piyasaya sürüldü ve aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli platformlarda mevcut:PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve iOS ve Android mobil cihazlar. Oyun, oyuncuların savaştığı battle royale tarzı bir hayatta kalma oyunudur.
bir adaya düşer ve ayakta kalan son kişi veya takım olmak için savaşmalıdır. Ayrıca oyuncuların yapılar inşa edebileceği bir yaratıcı mod içerir.ve kendi dünyalarını yaratırlar. Oyun, oyun deneyimini taze ve ilgi çekici tutan düzenli güncellemeleri ve oyun içi etkinlikleriyle tanınır.

Fortnite v23.20 güncellemesi bekleyenler! İşte özellikleri


Fortnite v23.20 güncellemesi: Falcon Scout ve dahası

En asil başarıya ulaşmaya yardımcı olacak görkemli bir yaratık olan Falcon Scout oyuncuların hizmetinde! Falcon Scout’unuzu yerleştirecek, uçtuğu yeri denetleyebilir, işaretler koyabilir ve tüm düşmanlarınızın takımınız için işaretleneceği bir konum oluşturmak için caws yapabilirsiniz.

Falcon Scout’lar yerden, normal sandıklardan, yulaflı sandıklardan ve düşen erzak kutularından temin edilebiliyor. Bir maçta aynı Falcon Scout’u dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Yeni gerçeklik güçlendirmeleri

Fortnite v23.20 güncellemesiyle beraber beş yeni gerçeklik kuvvetlendirmesi daha mücadeleye katılıyor! Bu yeni gerçeklik güçlendirmelerini hemen aktifleştirebilirsiniz:
 


Geri Dön