17 / 05 / 2024

Forum İstanbul, sömestr tatili için hazırlıklara başladı!

Forum İstanbul, sömestr tatili için hazırlıklara başladı!

 Forum İstanbul,  29 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında çocuklar için sömestr tatiline özel etkinlikler düzenleyecek...



 Forum İstanbul, sömestr tatilinde çocuklar için çok özel etkinlikler düzenleyecek. 29 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul’a gelen çocuk ziyaretçiler, Mad Science Çılgın Bilim Etkinlikleri ve Ritm workshopları ile hem eğlenecek, hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı yakalayacak.


Ritm Konserleri & Çocuklar için Workshop'lar
Forum İstanbul’da, 29-30 Ocak, 5-6 Şubat, 12-13 Şubat tarihlerinde 12.00-19.00 saatleri arasında Büyük Meydan’da gerçekleşecek Ritm etkinlikleri ile büyük küçük tüm ziyaretçiler müziğin ve ritmin coşkusuna dahil olacak.

Türkiye’nin en iyi interaktif ritm grubu Ritmpark Perküsyon Takımı ile gerçekleşecek ritm etkinliklerinde, sömestr tatili boyunca her hafta sonu DJ&Perküsyon show’un yanı sıra çocuklar için ritm workshopları da düzenlenecek. Sürpriz ödüllü yarışmalarla renklenecek workshop’larda çocuklar, profesyonel ritm enstrümanların yanı sıra tencere, tava, klasör, sehpa, vazo, tabure gibi ilginç obje ve mobilyalarla ritm yaratmanın enerjisini hissedecekler.

Çılgın Bilim Etkinlikleri
Doğa Koleji ve Forum İstanbul’un düzenleyeceği “Ateş ve Buz” konseptli “Mad Science Çılgın Bilim Etkinlikleri”nde çocuklar, hayal gücünü ateşleyen, merak uyandıran interaktif uygulamalarla farklı, eğitici ve eğlenceli deneylerle bilim adamı olma yolunda ilk adımlarını atarken bilim adamı önlüğü ve gözlüklerini de takacaklar.

En temel bilimsel kavramlarla tanışacakları atölye çalışmalarında çocuklar iç/dış basınç farkının etkilerini gösteren “Arkadaşım Bay Yumurta” deneyinden maddenin 3 haline, ısı farkının kuru buzda etkisinden süblimleşme deneyi ile maddenin gaz halini keşfetmeye, komik minik bir patlama ile gaz sıkışmasından duman dolu baloncuklara kadar birçok eğlenceli deneylerle fen biliminin dünyayı nasıl etkilediğine tanık olacaklar.

Mad Science Çılgın Bilim etkinlikleri 29 Ocak-13 Şubat tarihlerinde her gün 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. “Ateş ve Buz” konseptli merak uyandıran etkinlikler, diğer saatlerde de bilim konseptli çeşitli atölye çalışmalarıyla devam edecek.

Forum İstanbul Sömestr Etkinlik Programı:
Mad Science Çılgın Bilim Etkinlikleri
Tarih : 29 Ocak-13 Şubat
Yer : Forum İstanbul Büyük Meydan
Saat : 13.00-15.00
  (10.00 - 13.00 ve 15.00 - 22.00 saat aralıklarında eğlenceli bilim atölyeleri devam edecektir.)

Ritm Konserleri & Çocuklar için Workshop'lar
Tarih  : 29-30 Ocak, 5-6 Şubat, 12-13 Şubat
Yer  : Forum İstanbul Büyük Meydan
Saat  : 12.00 - 19:00
Program : DJ&Perküsyon Show
  Çocuklar için Ritm Atölyesi
  Sürpriz Ödüllü Yarışmalar


Geri Dön