01 / 05 / 2024

Fransa Toulouse, Schréder Shuffle ile aydınlatıldı!

Fransa Toulouse, Schréder Shuffle ile aydınlatıldı!

Dış aydınlatmada yenilikçi ürünleri ile fark yaratan Schréder, Fransa'nın Toulouse şehrinin yenilenmesine önemli katkı yaptı. Schréder, Saint Pierre Meydanı'nda aydınlatma modülleri ile entegre sistemleri içeren akıllı direk Shuffle’ı kullanarak tüm alanı çekici bir kamu alanına dönüştürdü.



Dış aydınlatmada yenilikçi ürünleri ile fark yaratan Schréder, Fransa'nın Toulouse şehrinin yenilenmesine önemli katkı yaptı. Saint Pierre Meydanı’nın restorasyonunda büyük rol oynayan Schréder, Saint Pierre Meydanı'nda aydınlatma modülleri ile entegre sistemleri içeren akıllı direk Shuffle’ı kullanarak tüm alanı kent sakinleri için çekici bir kamu alanına dönüştürdü.


Dünyanın lider aydınlatma şirketi Schréder, Fransa'nın güney batısında yer alan Toulouse şehrinde, kent merkezinin simgesel bölgelerini Shuffle ile yeniden canlandırdı. Toulouse Belediyesi'nin isteği üzerine, Garonne nehrinin kıyısı boyunca bir gezinti yolu oluşturulması konusunda planlama yapıldı. Kent halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılayan, dinleneceği, gezinti yapacağı, başkaları ile buluşacağı hatta eğlence faaliyetlerini gerçekleştireceği alanların ve Saint Pierre Meydanı’nın restorasyonunda büyük rol oynayan Schréder, Saint Pierre Meydanı'nda aydınlatma modülleri ile entegre sistemleri içeren akıllı direk Shuffle’ı kullanarak tüm alanı çekici bir gece ortamına kavuşturdu.


Meydanda yapılan çalışma ile güvenli bir ortam sağlamak için bazı Shuffle direklerinde güvenlik kameraları da yerleştirilirken, diğer direklerde ise WiFi modülleri kullanıldı. Schréder'in zarifçe çevreye uyum sağlayan ve sade bir tasarıma sahip olduğu ürünü Shuffle, Saint Pierre Meydanı'nın mümkün olduğu kadar açık ve derli toplu görünmesine ve halkın güvenle, rahatça etrafında hareket etmesine olanak sunuyor. Yerel idarelerin özellikle tercih ettiği ürün olan Shuffle direkleri, halka açık alanların, toplulukların sosyal ve ekonomik yaşantısında çok önemli bir rol oynuyor.



Geri Dön