29 / 04 / 2024

Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor!

Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor!

Aydınlanma sektöründe hiperaktifliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Wone Lighting enerjisini ve tecrübesini zorlu alanları aydınlatmada kullanıyor. Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor.



Wone Ligthing genç kadrosu ve engin tecrübesinin yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda üretilen Crone Projektör ile spor salonları, açık hava organizasyonları gibi en zorlu aydınlatmalarının altından başarı ile kalkıyor.

Dünya standartlarının da üstesinde bir ürün olan Crone Projektör özel yapısı sayesinde ışık demetini yansıtmada maksimum optik verimliliği sağlamakta ve kayıpları en aza indirmektedir.

Wone Lighting firmasının başarılarını kendi bünyesinde barındırmak isteyen İstanbul Üniversitesi Avcılar Kapalı Spor Salonunu Wone Lighting’e emanet etti.  Wone Lighting tecrübesi ile harika bir aydınlatmaya kavuşan İstanbul Üniversitesi Wone Lighting’den memnuniyeti dile getirdi.

İstanbul Üniversitesi aydınlatan Crone Projektör Mat eloksal kaplama, alüminyum ekstürüzyon gövde ve enjeksiyon kapak, 15° ile 90° arası seçilebilir ışık açısı,  temperli cam özelliği bulunmaktadır. 

Zorlu alanlarda usta tecrübesini, gençlik enerjisi ile yaşamak istiyorsanız Wone Lighting ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz.

 


Geri Dön