15 / 05 / 2024

Crone Projektör iyi mim

Crone Projektör iyi mim

Aydınlanma sektöründe hiperaktifliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Wone Lighting enerjisini ve tecrübesini zorlu alanları aydınlatmada kullanıyor. Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor.

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

'Dolardan kurtulmak için iyi zamanlar' diyen İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda dolar karşısında bütün varlıkların değer kaybettiğini açıklarken bir noktaya değindi. Doların bir yatırım aracı olmadığını söyleyen Memiş Fed'in faiz kararı takvimini işaret ederek '' Dolardan kurtulmak için iyi zamanlar'' dedi. İşte detaylar...

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

Fiat Egea fiyat listesi yayınlandı! Kaçırılmayacak fırsat…

Türkiye’de en çok satan otomobillerden olan Fiat Egea fiyatlarında güncelleme yapıldı. Fiyatı ve özellikleri dikkat çeken aracın Ful Led ön farları, projektör şeklinde tasarlanan Fiat Egea’nın far sistemi, sadece yolları yolunuzu aydınlatıyor.

Konut her zaman için en iyi yatırım aracı!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konut yatırımının orta ve uzun vadede diğer yatırım enstrümanlarına göre daha fazla kazandırdığını ve konutun en iyi yatırım aracı olarak kendisini kanıtladığını değerlendirdi.

2021 çelik sektörü için daha iyi geçecek!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, 2021'in çelik sektörü için daha iyi geçeceğini belirterek, Türkiye çelik üretimi rakamının bu yıl 35 milyon ton seviyesinde olacağını belirtti.

Gayrimenkul, 2021’de de en iyi yatırım olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, gayrimenkul sektörünü de şekillendirdi. 2020 yılındaki tüm olumsuzluklara rağmen en iyi yatırım aracı olan gayrimenkulün 2021 yılında da yine gözde olması bekleniyor.

Crone Projektör iyi mim Haberi

Crone Projektör iyi mim

Wone Ligthing genç kadrosu ve engin tecrübesinin yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda üretilen Crone Projektör ile spor salonları, açık hava organizasyonları gibi en zorlu aydınlatmalarının altından başarı ile kalkıyor.

Dünya standartlarının da üstesinde bir ürün olan Crone Projektör özel yapısı sayesinde ışık demetini yansıtmada maksimum optik verimliliği sağlamakta ve kayıpları en aza indirmektedir.

Wone Lighting firmasının başarılarını kendi bünyesinde barındırmak isteyen İstanbul Üniversitesi Avcılar Kapalı Spor Salonunu Wone Lighting’e emanet etti.  Wone Lighting tecrübesi ile harika bir aydınlatmaya kavuşan İstanbul Üniversitesi Wone Lighting’den memnuniyeti dile getirdi.

İstanbul Üniversitesi aydınlatan Crone Projektör Mat eloksal kaplama, alüminyum ekstürüzyon gövde ve enjeksiyon kapak, 15° ile 90° arası seçilebilir ışık açısı,  temperli cam özelliği bulunmaktadır. 

Zorlu alanlarda usta tecrübesini, gençlik enerjisi ile yaşamak istiyorsanız Wone Lighting ürünlerinden...