15 / 05 / 2024

Crone Projektör fiyatı

Crone Projektör fiyatı

Aydınlanma sektöründe hiperaktifliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Wone Lighting enerjisini ve tecrübesini zorlu alanları aydınlatmada kullanıyor. Wone Lighting en zorlu alanları Crone Projektör ile aydınlatıyor.

New Holland fiyat listesi Mart 2024 şaşırttı! 5 yıl vade fırsatıyla traktör fırsatını kaçırmayın!

New Holland'ın Mart 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki en düşük New Holland traktör fiyatı ne kadar?

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

İnşaat sektörü fiyat farkı ve süre uzatımı düzenlemesi bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2023 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli değerlendirmeler yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, “TMB olarak her fırsatta dile getirmiş olduğumuz fiyat farkı, süre uzatımı ve tasfiye talepleri devam etmektedir.

Çiftçiler dikkat Başak Traktör Eylül ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt 9 Eylül 2023 fiyat listesi

Başak Traktör eylül ayı fiyatlarını yayımladı. Peki, traktör fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Başak traktör fiyat listesi...

Fırsatçılar şimdi de gözünü TOGG'a dikti! Fahiş fiyatla TOGG satanlara inceleme başlatıldı!

Ticaret Bakanlığı, TOGG ile ilgili satış ilanlarını incelemeye aldı. Ticaret Bakanlığı, TOGG araçlarını ilan sitelerinde sıfır fiyatından daha yüksek fiyatlara satanlara müdahale edileceğini açıkladı.

Buğday fiyatları resmen uçuşa geçti! Son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları ne kadar? Çiftçiler aman dikkat!

Moskova'ya gerçekleştirilen insansız hava aracı (İHA) saldırısının ardından buğday fiyatları uçuşa geçti. İşte borsa borsa 19 Ağustos 2023 buğday, arpa, mısır fiyat listesi...

İkinci eldeki kısıtlama da çare olmadı! Araç piyasasında arka dolanma yeni yöntem oldu

İkinci el araçların sıfır fiyatının üzerinde satılmaması için yapılan düzenleme; donanım, aksesuar ve bakım gibi ilave unsurlar bahane edilerek arkadan dolanılıyor. İşte tüm ayrıntılar...

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Başak Traktör bahçe, tarla ve kompakt traktör fiyatlarını açıkladı! En ucuz traktör 986 bin TL'den başlıyor...

Başak Traktör temmuz ayı fiyatlarını yayımladı. Peki, traktör fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Başak traktör fiyat listesi...

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Vestel CDM500 derin dondurucu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sebze, meyve, et, balık ve daha birçok gıdayı uzun süre depolama imkanı sunan Vestel CDM500 dikey derin dondurucunun toplam net hacmi 175 litre ve 5 bölmeden oluşuyor. Peki, Vestel CDM500 dikey derin dondurucu kaç TL? İşte detaylar...

Enflasyon hesaplamasında doğalgaz için

TÜİK, doğalgazın tüketiminin bir ay bedava verilmesinden dolayı mayıs ayında TÜFE için "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacak.

Crone Projektör fiyatı Haberi

Crone Projektör fiyatı

Wone Ligthing genç kadrosu ve engin tecrübesinin yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda üretilen Crone Projektör ile spor salonları, açık hava organizasyonları gibi en zorlu aydınlatmalarının altından başarı ile kalkıyor.

Dünya standartlarının da üstesinde bir ürün olan Crone Projektör özel yapısı sayesinde ışık demetini yansıtmada maksimum optik verimliliği sağlamakta ve kayıpları en aza indirmektedir.

Wone Lighting firmasının başarılarını kendi bünyesinde barındırmak isteyen İstanbul Üniversitesi Avcılar Kapalı Spor Salonunu Wone Lighting’e emanet etti.  Wone Lighting tecrübesi ile harika bir aydınlatmaya kavuşan İstanbul Üniversitesi Wone Lighting’den memnuniyeti dile getirdi.

İstanbul Üniversitesi aydınlatan Crone Projektör Mat eloksal kaplama, alüminyum ekstürüzyon gövde ve enjeksiyon kapak, 15° ile 90° arası seçilebilir ışık açısı,  temperli cam özelliği bulunmaktadır. 

Zorlu alanlarda usta tecrübesini, gençlik enerjisi ile yaşamak istiyorsanız Wone Lighting ürünlerinden...