28 / 04 / 2024

Kocaeli Belediyesi LED'li yol aydınlatmalarında Wone Lighting’i tercih etti!

Kocaeli Belediyesi LED'li yol aydınlatmalarında Wone Lighting’i tercih etti!

Wone Lighting kalitesini dış mekanında en ince ayrıntısına kadar kullanan Koceli Belediyesi Perox Sokak Armatürü ile aydınlığın tanımını bir kez daha yaşadı. Kocaeli Belediyesi Wone Lighting’i tercih etti.



Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı “Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımda Verimliliğin Artırılması ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğinin Artırılmasına Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmeliği” Resmi Gazete’nin 25 Mart 2014 tarihli sayısında yayımladı.

Yeni yayınlanan yönetmeliğe göre, genel açık alan aydınlatma kapsamına giren yol, cadde, sokak, alt ve üst geçit ve meydan aydınlatmalarında şeffaf cam tüplü yüksek basınçlı sodyum buharlı lambalar, LED’li yol aydınlatma armatürleri kullanılacak.

Yeni yasa kapsamında ilk değişikliği Kocaeli Belediyesi’nin gerçekleştirdiğini ve Wone Lighting ‘i tercih ettiğini biliyor muydunuz?

Wone Lighting kalitesini dış mekanında en ince ayrıntısına kadar kullanan Koceli Belediyesi  Perox Sokak Armatürü ile aydınlığın tanımını bir kez daha yaşadı. Gri elektrostatik toz boyası,Alüminyum enjeksiyon gövdesi ve PMMA reflektör 40W-56W güç seçenekleri ile göz kamaştırıyor. Sizde Wone Lighting kalitesini yaşamak isterseniz tek yapmanız gereken http://wonelighting.com ‘u tıklamak.



Geri Dön