27 / 04 / 2024

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...



Canlıların en çok zamanları geçirdiği yerler olan sokakların güvenliği için, mağazalarda ise ürünlerin renginin ve dokusunun doğru gösterilmesi için yeterli aydınlatma seviyesinin sağlanması büyük önem taşımaktadır. Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.

 Wone Lighting Sokak Aydınlatması

Kişilerin yaşam alanlarının sokak olması nedeni ile bu alanlarda aydınlatmanın yeterli seviyede olması güvenlik açısından çok önemlidir. Wone Lighting Sokak aydınlatmaları ile güvenli seviyelerde aydınlatma, minimum enerji ile sağlanır. Konvansiyonel aydınlatma ürünleri ile kıyaslandığında daha yüksek ışık kalitesine sahip Wone Lighting Sokak armatürleri ile %85’e varan tasarruf sağlanmaktadır.

 Yol ve sokak aydınlatmaları için kullanılabilen, yüksek enerji verimliliği ile enerji tasarrufu sağlayan Wone Lighting Sokak Armatürleri, şehir aydınlatması için yeni bir bakış açısı yaratıyor.

LED'lerin sağladığı ışık kalitesi ile Wone Lighting LED Sokak Armatürü yolları daha güvenli hale getirirken, şehir yöneticilerinin enerji tüketimini azaltma hedefine de bir numaralı yardımcısı olmaktadır. Uzun kullanım ömrü ve düşük başlangıç maliyetli dikkatleri üzerine çeken Wone Lighting LED Sokak Armatürleri, akıllı yönetim sistemiyle bakım ve onarım masraflarını da minimuma indirmektedir.

Mağaza Aydınlatması

Mağazalar satın alım faaliyetlerinin en hızlı geliştiği alanlardır. Mağazalardan yoğun rekabet ortamından sıyrılmak için aydınlatmayı çok dikkatli kullanmalıdır. Tekstil ürünlerinin sergilendiği reyonlarda ürünlerin rengini ve dokusunu müşteriye doğru göstermek çok önemlidir.  Müşterilerin satın alım davranışını tetiklemek için ise renksel geriverimi yüksek ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Mağazalarda kaliteli bir alışveriş ortamı ise LED aydınlatma ürünleri ile sağlanmaktadır.


Wone Lighting LED Aydınlatma, LED Ray Spot ile mağaza aydınlatmasını LED teknolojisi ile tanıştırıyor. Metal halide ray spotlara oranla daha fazla uzun kullanım ömrüne sahip Wone Lighting LED Ray Spot, 1100 lm ve 1950 lm'lik seçenekleri ve dimming özelliği ile farklı ışık şiddetine ihtiyaç duyulan projelere çözüm ortağı olmaya devam ediyor.



Geri Dön