08 / 05 / 2024

LED'li ürünlerle evler, uzun ömürlü ve ekonomik aydınlanacak!

LED'li ürünlerle evler, uzun ömürlü ve ekonomik aydınlanacak!

Artık mağazalar gibi evler de LED'le aydınlanacak. Uzun ömürlü ve ekonomik özelliğiyle dikkat çeken LED'li ürünler farklı tasarımlarıyla da evlere girecek



Avrupa Birliği, bu hafta içinde aydınlatmada daha fazla tasarruf sağlayan ve 20 yıla kadar kullanım ömrü bulunan LED'li aydınlatmaya geçti. Hem mağazalar hem de evlerde kullanılabilen LED teknolojisi hem daha sağlıklı aydınlatma sağlaması hem de ekonomik olması nedeniyle önem taşıyor. Bu alanda faaliyet gösteren firmalardan Lamp 83 ise fonksiyonelliğin yanında hareketli tasarımlarla da dikkat çekiyor. 


Yüzde 90 tasarruf sağlıyor 

Arabadan trafik ışıklarına, televizyondan aydınlatmaya her alanda karşımıza çıkan LED teknolojisi yüzde 50 ile 90'a varan oranda tasarruf sağlıyor. Sadece elektrik faturalarında değil uzun ömrü sayesinde bakım kolaylığı da büyük avantaj. Tanesi 20-30 eurodan satılan metal halinde lambalar LED' göre daha kısa ömür sunarken LED'li lambalar ciddi tasarruf sağlıyor. Üstelik günün 24 saati ışıkların açık olduğu ofis ve ticari merkezlerde bu tasarruf daha da artıyor. 


En verimli sistemi sunuyor 

Lamp 83 ise EvoLed teknojisiyle dikkat çekiyor. Her biri 100 lumenin üzerinde ışık akısına sahip LED'lerin kullanıldığı, uzun ömürlü, kaliteli ve yalın tasarımı ile dikkat çeken EvoLED serisi LED'in bilinen uzun ömür ve enerji tasarrufu gibi avantajlarını artırıyor. 1963 yılından bu yana aydınlatma ürünleri alanında öncülük eden Lamp 83, marka ve mağaza sayısı olarak hızlanarak artan bu kaçınılmaz değişimin her alanında profesyonel ve ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Marka uzman mühendisler tarafından geliştirilen ürünler kullanıldığı alana en uygun ve en verimli sistemi sunuyor.


818 TL'den başlıyor

LAMP 83'ün evim serisi ürünlerinin fiyatı 818 TL'den başlıyor 2 bin 183 TL'ye kadar çıkıyor. Ranch serisinde ise fiyat aralığı 818 TL ile 3 bin 767 TL arasında değişiyor. 

Sabah


Geri Dön