29 / 04 / 2024

Fuga Mobilya, İzmir'de 3. mağazasını açacak

Fuga Mobilya, İzmir'de 3. mağazasını açacak

Mobilya sektöründe farklı tasarımları ve rahatlığıyla ön plana çıkan Fuga Mobilya, İzmir'de 3'üncü mağazası için çalışmalara başladı



Karabağlar ve Karşıyaka'da şubeleri bulunan firma Mavişehir'de de mağaza açarak İzmir'de ağırlığını artıracak. Fuga Mobilya için İzmir'in öneminin büyük olduğunun belirten Fuga  İzmir  Mağazalar Kurucusu A. Kadir Alkışel, şirketin kentte istikrarlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çekti.

1991 yılında Artek ismiyle İstanbul'da kurulan Fuga'nın İzmirlilerin ilgisini her dönem çektiğini hatırlatan Alkışel, "Karabağlar'daki mağazamızın kapasitesini artırdık. 4 katta toplam 2 bin 500 metrekarelik alana ulaştık. Şimdi de Mavişehir'de yer arıyoruz. En yakın zamanda burada da İzmirlilerle buluşacağız" dedi. "Mağazalarımızda ürünlerimizi daha az zaman harcayarak, farklı seçeneklerle bir arada bulmak mümkün" diyen Alkışel, markanın, Ankara'da Türkiye'nin ilk Mobilya Dekorasyon Merkezi olarak açılan ANSE MDM, Antalya, K.K.T.C. ve Bursa şubeleriyle de müşterileriyle buluştuğunu ifade etti.

Sanata verdiği destekle de İzmirlilerin takdirini topladıklarını belirten Alkışel, "Karşıyaka Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (KARSAV) ile çok sayıda Türk Sanat Müziği konserine imza attık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Biz de Fuga Mobilya olarak Atatürk'ün yolunda ilerlemeye ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İzmir'de bu tür sanat organizasyonlarına gönülden destek olacağız" diye konuştu.
YeniAsır


Geri Dön