05 / 05 / 2024

Fuga Mobilya'dan Pena, Gana ve Roma tarzları!

Fuga Mobilya'dan Pena, Gana ve Roma tarzları!

2012 yılına yeni koleksiyonuyla girmeye hazırlanan Fuga, bu sene de oldukça iddalı gözüküyor. Birbirinden farklı  , fonksiyonel ve şık tasarımlarıyla müşterilerinin haklı beğenisini kazanan Fuga , Pena isimli yeni yatak odasıyla büyük  ilgi topluyor



 

Farklı ayak tasarımı , eğimli yatak başı,  aynalı komidinleri ve tamamı ceviz olan bu yeni yatak odası Pena ile Fuga, çok şık yeni  bir tasarıma daha imzasını atmış.

2012 koleksiyonunda yeni koltuk tasarımlarının  arasında göreceğimiz  Gana isimli modeli de yine farklı tasarımı, oturumdaki konforu  ve şıklığıyla farkını hemen hissettiriyor. Yeni modelleri arasında yer alan Roma koltuk modern tarzıyla beğeni kazanacağa benziyor.

Hazırladığı bu yeni  koleksiyonu ile satış hedeflerini  yükseltmeye devam eden Fuga, birbirinden şık aksesuar ürünleriyle evinizin detaylarını da unutmamış.

Fuga Tasarım Ekibi yıl içinde yeni koleksiyonuna eklenmesi düşünülen yine çok iddalı modellerinin  olduğunu açıkladı. Mobilya sektöründe 20 yılı aşkın süredir müşterilerine kaliteli, şık ve tasarım ürünler sunan Fuga 2012 yılında da evlerinize yeni tasarımlar katmak için sizi bekliyor

Maksimum konfor yakalamak için yaşamın her aşamasında, son teknoloji ile üstün kaliteyi harmanlayan Fuga, size sımsıcak bir ev atmosferi sunmaya devam ediyor.

www.fugamobilya.com

 


Geri Dön