06 / 05 / 2024

Furat Grup İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Furat Grup İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadhıl Alshammarı tarafından kuruldu.



Furat Grup İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadhıl Alshammarı tarafından kuruldu.

Furat Grup İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- İnşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 3- Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri, giydirme cephe işleri, mantolama işleri, tasarım işleri yapmak. 5- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 6- Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak, her türlü inşaat malzemelerinin, cam ve giydirme cephelerinin ithalatını , ihracatını ve toptan ticaretini yapmak. 7- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 8- Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. 9- Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 10- Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, ithalatını ve ihracatını yapar, kiralar ve kiraya verir. 11- Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki her türlü ürünlerin ithalatını ve ihracatını yapmak. 12- Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 13- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satışını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 14- Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak.


Geri Dön