28 / 04 / 2024

Future Park ödeme seçenekleri!

Future Park ödeme seçenekleri!

Firma: Hiper Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Future Park

Future Park ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje TEM'e ve E-5'e yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.



İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen  Future Park  Konutları 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede 1.600 adet daireye yer veriliyor. 


Future Park ödeme seçenekleri arasında 48 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. 


Esenyurt Future Park E-5 ve TEM Otoyolu'na yakın mesafede, Atatürk Havalimanı'na 18 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Future Park Residence'de kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, spor alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları, cafe, buhar odası, fitness merkezi gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Daire fiyatları 176 bin TL'den başlangıç gösteren Future Park Evleri Hiper Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Satışları devam eden proje ev ve otel konseptiyle geliştiriliyor.


Future Park ödeme seçenekleri!

- Yüzde 10 peşin ödemelerde 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

- Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Esenyurt Future Park satış ofisi 

Telefon: 444 9 532

Web adresi: http://www.futurepark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön