Yeni Projeler

Fuyapı'dan Kuşadası'na yeni proje! CityLife satışa çıktı!

Kuşadası'na yeni bir soluk getiren Fuyapı, lüks konut sektöründeki yenilikçi projelerine bir yenisini daha ekleyerek CityLife adlı projesinin tanıtımını yaptı.

Fuyapı tarafından Kuşadası'nda hayata geçirilen CityLife proje görücüye çıktı. Citylife, 14 bin metrekare proje alanında gerçekleştirilecek.

Proje 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle 28 lüks daire, 26 lüks ikiz ve müstakil villa ve biri 500 metrakare , diğer  beşi ise 150’şer metrekareden oluşan 6 ticari alandan oluşuyor. 

Eşsiz doğasıyla Kuşadası Davutlar’da yer alan proje; bir taraftan hareketli bir çarşıya yakın konumuyla, diğer taraftan ise dakikalarla ölçülecek uzaklıktaki orman ve denize yakınlığıyla size büyük bir fırsat sunuyor.

VİLLA ÖZELLİKLERİ VE SOSYAL ALANLAR

CityLife projesindeki sosyal alanlar ve villa özellikleri şu şekilde; Bağımsız Giriş, Her Villaya Özel Otopark, Akıllı Ev Sistemi, Hırsız Alarmı, Duman Dedektörü, Tam Otomatik Panjur, Alüminyum Doğrama, VRF İklimlendirme Sistemi, Konfor/Isı Cam, Isı ve Ses Yalıtımı, 3'lü Ankastre Set Giyinme Odası, Ebeveyn Banyo, İç ve Dış Cephe Jotun Boya, Yerden Isıtma, Klima Altyapısı, Otomatik Bahçe, Sulama Sistemi, Güvenlik Kamera Sistemi, Bağımsız Bahçe Kullanım Alanları, Zemin Katta WC, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, Su Arıtma Cihazı, Su Deposu, Yüzme Havuzu ve Çocuk Havuzu bulunuyor.

İnşası devam eden proje, daire ve villa seçenekleri ile her bütçeye hitap ederken yatırım yapmayı düşünenlere de kazançlı bir gelecek vadediyor.

Fuyapı, yeni projesinin tanıtımı için ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da davetli olduğu unutulmaz bir lansman düzenledi. İlkim Invest Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye sektörün önde gelen iş insanları, mimarlar, yatırımcılar, emlak danışmanları ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Proje eşsiz mimarisi ile gecede yoğun ilgi
gördü.

Kişiye özel ödeme seçenekleri ile taksitli ödeme imkanı sunan projenin Haziran ayında ev sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Her projesinde olduğu gibi bu projeyle de Fuyapı, bölgeye değer katmaya devam ediyor.

MODERN VE KONFORLU YAŞAM ALANLARINI FARLILIKLAR KATARAK İNŞA EDİYOR

Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal 'Modern ve konforlu yaşam alanlarını farklılıklar yaratarak inşa etmek; vizyonu ile oluşturduğu ve FU-VISION olarak adlandırdığı gelecek hedeflerinden bahsetti. 

Çeşme'de lüksü, Antalya'da konforu, Bodrum'da huzuru yaşatan projelere hazırlandıklarını dile getiren firma, kuracakları rüzgar enerjisi santrali ile ülke ekonomisine katkı sağlayıp, hem yeni istihdam alanları yaratmayı hem de doğayı yenilenebilir enerji kaynakları ile koruyarak gelecek nesillere güzel bir dünya bırakmayı planladıklarını vurguladı.

WEB: https://fuyapi.com/

TEL: 444 87 38

Kuşadası Fu Green Concept Villaları'nda yaşam başladı! 

Pendik Eurocity Rezidance'ta teslimler Eylül 2026'da!

Antalya Diamond City Suite'de 1+1'ler 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla!