28 / 04 / 2024

Fuzul Yapı Olimpa Park'n satış sürecine hız verdi!

Fuzul Yapı Olimpa Park'n satış sürecine hız verdi!

Başakşehir'e Yıldız Projeler Kent Ariva, Kent Neriva, Evila gibi popüler projeleri İstanbullulara kazandıran Fuzul Yapı; konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturan Olimpa Park'ta hem inşaat hem de satış sürecine hız verdi




Başakşehir'e Yıldız Projeler Kent Ariva, Kent Neriva, Evila gibi popüler projeleri İstanbullulara kazandıran Fuzul Yapı; konut, rezidans, AVM ve çarşıyı tek konseptte buluşturan Olimpa Park'ta hem inşaat hem de satış sürecine hız verdi şirket, çok yakında yine aynı bölgede orta gelir grubuna 6 bloklu bir proje inşa etmek için kolları sıvadı. 

ugüne kadar iki hine yakın aileyi konul sahibi yapan Fuzul Yapı geçmiş yıllarda hayata geçirdiği projelerle Başakşehir'e kattığı değeri müşterilerinden gelen taleple taçlandıracak. Olimpa AVM ile başlayıp Olimpa Rezidans ve Olimpa Konutları ile devam eden ikinci etaptaki projeye yakın konumdaki 20 dönümlük arazide inşa edilecek olan proje yaklaşık 500 konuttan oluşacak. 

Başakşehir'de metrekare birim fiyatı maksimum 4 bin lira iken Fuzul Yapı yeni projesindeki dairelerin metrekaresini ilk adımda 3 bin lira seviyesinden satacak. Büyüklüğü ise 90 ile 210 metrekare arasında olması planlanan dairelerin bulunduğu bloklar yine grup tarafından inşa edilecek çarşı ile bütünleşecek. Bu arada Olimpa AVM ile bölgede başlayan ticari canlılığı devam etmesi için yeni ticari üniteler yapmayı planlayan FUZUL Yapı,Olimpa Park konul projesinin birinci etabındaki satışların ilgi görmesi üzerine ikinci etap satış takvimini öne çekıi. Üstelik her keseye uygun seçeneklerle müşterilerin karşısında çıkarak. Faizi sıfırlayan kampanyası ilgi görünce uzun zaman zam yapmayan şirkeı, farklı peşinaı oranlarına göre 24 ila 60 ay arasında değişen vadelerde müşterilerine faizsiz ve vade farksız sabit ödeme garantisiyle konut sahibi olmanın önünü açtı. Olimpa Park projesi kapsamında yer alan Olimpa Konutları ikinci etabında, 28 ticari ünite ve 3+1.4+1 konul seçeneklerinden oluşan 124 adet konut bulunuyor. İki bloklu projenin sosyal donanları arasında kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, fitness merkezi ve kafeterya alanları bulunuyor. 

Blokların inşası devam ediyor. Örneği Olimpa AVM'de bulunan konutlar ise 2015 yılının sonunda teslim edilecek. Olimpa Park Komalarında yer alan 3+1 tipi konutların fiyatı 458 bin 500 lira ile 620 bin lira arasında değişirken, 4+1 tipi daireler 722 bin lira ile 877 bin lira arasında değişiyor. 

Projenin örnek dairesi ise Olimpa AVM içerisinde yer alıyor. Fuzul Yapının önümüzdeki aylarda yine Başakşehir - Kayaşehir bölgesindeki Emlak GYO ihalelerine katılarak yeni projelere imza atması bekleniyor. 


Yeni Akit


Geri Dön