10 / 05 / 2024

Fyz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 


Fyz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yetişkin tarafından kuruldu.



Fyz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yetişkin tarafından kuruldu.

Fyz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları aşağıdaki gibidir. 1 - Yurt içi ve yurt dışında her türlü mühendislik faaliyetlerinde bulunmak. Bu konu ile ilgili her türlü iş ve işlemleri yapmak. 2 - Yurt içi ve yurt dışında ikamet veya ikamet amaçlı olmayan binalar inşaa etmek, ilgili tüm iş ve işlemleri yapmak, bu konu ile ilgili her türlü faaliyetlerde bulunmak. 3 - Yurt içi ve yurt dışında inşaat ve inşaat sanayi ile ilgili üretilmiş her türlü mal,araç ve gerecinin pazarlamasını yapmak, bu konu ile ilgili her türlü faaliyetlerde bulunmak. 4 - Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat ile ilgili sanayi yatırımlarında bulunmak, bu konu ile ilgili ham, yarı mamül, mamül madde üretimi ve ticaretini yapmak. Şirket bu amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için; a) Her türlü gayri menkul ve menkul alabilir, yapabilir, satabilir, kiraya verebilir, kendisi kiralayabilir. Almış olduğu ve adına tescil ettirdiği ve 3. şahısların menkul ve gayri menkullerini teminat olarak kullanabilir. Üzerine ipotek tesis ettirebileceği gibi kendisi de ipotek koyabilir, fekkedebilir. b) Her türlü sözleşme akdedebilir. Bununla ilgili her türlü teminat alıp verebilir. Menkul rehini sözleşmesi yapabilir. Her türlü ihale açabileceği gibi kendisi de her türlü ihaleye girebilir ve sonuçlandırabilir. Her türlü bayilik verip alabilir. c) Yurt içi ve dışında kurulmakta olan her türlü ticaret şirketine ortak olup yönetimlerine katılabilir. Sahibi olduğu şirket hisselerini dilediğine devredebilir. Kendisine gerçek ve hükmi şahsı ortak alabilir. Her türlü gerçek ve hükmi tacirle iş ortaklığı kurabilir. d) Yurt içi ve dışında bulunan bankalar ve finans kuruluşlarından kredi alabilir. Bunlarla sonuna kadar her türlü işlemlerde bulunabilir. e) Her türlü malın İhracat ve ithalatını yapabilir. f) Her türlü gayri maddi haklar ve mülkiyetler tesis edebilir, sahibi olduklarını ve başkalarınkini alıp satabilir kiralayabilir bunlar üzerinde ipotek dahil sonuna kadar tasarrufta bulunabilir. g) Her türlü araştırma geliştirme yatırımında bulunabilir


Geri Dön