29 / 04 / 2024

G Marin projesinin ilk etabı tamamlandı!

G Marin projesinin ilk etabı tamamlandı!

MAR Yapı Anadolu yakasındaki ilk projesi 'G Marin managed by Divan' ile bölgeye hızlı bir giriş yaptı. 2 etaptan meydana gelen projede dairelerin yarısından çoğunun satışı gerçekleşti...



GAYRİMENKUL sektörüne Güneşli'den giriş yapan Mar Yapı'nın son projesi G Marin managed by Divan Danca'ya bağlı Bayramoğlu beldesinde yer alıyor. Gebze sanayi bölgesi ve teknoloji merkezlerine yakınlığının yanı sıra  Marmaray  ve bölgeye yapılması planlanan marina projeleriyle gelişime açık olan bir bölge olan Bayramoğlu'nun ilk markalı konut projesi Mar Yapı ve Divan imzasıyla hayat buldu. Geleceğin Kalamış'ı olarak nitelendirilen, Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin projesinin rezidans hizmetlerini Divan Grubu üstleniyor. 


15 BLOK YER ALIYOR G 


Marin managed by Divan iki etapta 35 bin metrekare alan üzerinde 15 blok olarak inşa ediliyor. 33 ila 215 metrekare aralığında daire büyüklüklerine sahip projede 556 konut bulunuyor. 1+0,1+1,2+1,3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı proje insani mimari detayları, 5 katlı ve birbirinden uzak blokları ve deniz manzaralı teraslarıyla dikkat çekiyor. İki sosyal tesisin yer aldığı projede sauna, fitness salonu, havuz ve geniş yürüyüş parkurları yer alıyor. G Marin managed by Divan projesi ulaşım akslarına yakınlığıyla avantajlı bir lokasyonda yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 dakika, Pendik İDO (Bandırma-Mudanya) iskelesine ve Pendik Marina'ya 15 dakika, Marmaray hızlı tren istasyonuna ve E-5 karayoluna 3 dakika mesafede olan proje, GOSB'ne 10 dakika, planlanan Körfez -  İzmir  Otoyolu bağlantı köprüsüne 15 dakika, Gebze Center'a 13 dakika, planlanan Bayramoğlu Marina'ya 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sabancı Üniversitesi'ne 14 dakika, Okan Üniversitesi'ne 12 dakikada ulaşüan proje Viaport alışveriş merkezine 17 dakika, Bayramoğlu'na 4 dakika mesafede yer alıyor. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön