15 / 05 / 2024

G Marin teslimleri ne zaman

G Marin teslimleri ne zaman

MAR Yapı Anadolu yakasındaki ilk projesi 'G Marin managed by Divan' ile bölgeye hızlı bir giriş yaptı. 2 etaptan meydana gelen projede dairelerin yarısından çoğunun satışı gerçekleşti...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Bayramoğlu G Marin 162 bin liraya!

Bayramoğlu'ndaki G Marin Managed by Divan projesi, peşinatsız ve 60 ay sıfır faizle satılıyor. Proje kapsamında 120 aya kadar yüzde 0,49 ve 240 aya kadar yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor.

G Marin Managed by Divan'da 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Mar Yapı tarafından inşa edilen G Marin Managed by Divan projesi GYODER kampanyası kapsamında. Kampanya dahilinde 60 ay sıfır faiz imkanıyla alıcılarla buluşuyor.

G Marin teslimleri ne zaman Haberi

G Marin teslimleri ne zaman

GAYRİMENKUL sektörüne Güneşli'den giriş yapan Mar Yapı'nın son projesi G Marin managed by Divan Danca'ya bağlı Bayramoğlu beldesinde yer alıyor. Gebze sanayi bölgesi ve teknoloji merkezlerine yakınlığının yanı sıra Marmaray ve bölgeye yapılması planlanan marina projeleriyle gelişime açık olan bir bölge olan Bayramoğlu'nun ilk markalı konut projesi Mar Yapı ve Divan imzasıyla hayat buldu. Geleceğin Kalamış'ı olarak nitelendirilen, Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin projesinin rezidans hizmetlerini Divan Grubu üstleniyor. 


15 BLOK YER ALIYOR G 


Marin managed by Divan iki etapta 35 bin metrekare alan üzerinde 15 blok olarak inşa ediliyor. 33 ila 215 metrekare aralığında daire büyüklüklerine sahip projede 556 konut bulunuyor. 1+0,1+1,2+1,3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı proje insani mimari detayları, 5 katlı ve birbirinden uzak blokları ve deniz...