16 / 05 / 2024

Gaggenau çamaşır ve kurutma makineleri, enerji tasarrufu sağlıyor

Gaggenau çamaşır ve kurutma makineleri, enerji tasarrufu sağlıyor

Gaggenau çamaşır ve kurutma makineleri, yüksek kapasite ve enerji tasarrufunu ayrıcalıklı tasarımla buluşturuyor



Gaggenau çamaşır makinesi ve kurutma makinesini ayrı ayrı ve tek tek kullanmak isteyenlere yar tasarrufu açısında üst üste monte ettime imkanı sunuyor. Bu yolla modern, işlevsel ve yaratıcı bir iç mekan tasarımı gerçekleştirilebiliyor. Etkileyici tasarımı ve kullanım kolaylığının yanı sıra, Gaggenau çamaşır ve kurutma makineleri hem hızlı hem de verimli çalışarak büyük oranda zaman ve enerji tasarrufu da sağlıyor.

Yıllardır yaratıcı tasarımları ve üstün özellikleriyle seçkin mutfaklara değer katan Gaggenau ürünleri, şimdi de çamaşır makinesi ve kurutma makinesi ile hayatımıza yepyeni bir konfor ve ayrıcalık unsuru daha ekliyor. Her biri solo olarak ayrı ayrı da kullanılan bu makineleri isterseniz üst üste monte ettirerek, evinizdeki çamaşır odasında gayet modern, işlevsel ve yaratıcı bir iç mekan tasarımı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yüksek kapasite ve kullanım kolaylığı

Gaggenau çamaşır makinesi ve kurutma makineleri hem hızlı hem de verimli çalışarak büyük oranda zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. Enerji tüketim verimliliği açısından A enerji sınıfı cihazlara göre %30 oranında daha fazla verim sağlayan Gaggenau WM 260 160 çamaşır makinesi, dakikada 1.600 devire kadar çıkabilen yüksek dönme hızı sağlarken, yeni motor teknolojisi sayesinde gayet sessiz ve ekonomik performansla çalışabiliyor.

Makinenin 32 cm çaplı büyük kapaklı tambur gözü, 8 kg çamaşıra denk olan 65 lt kullanım kapasitesi sunuyor. Tamburun içindeki yük ağırlık sensörü, çamaşırı tartarak gerekli olan deterjan miktarını kendi kendine hesaplayıp size öneride bulunuyor. İç aydınlatma sistemi, otomatik leke temizleme sistemi, Aqua Stop özelliği ve sıvı deterjan kartuşu da, Gaggenau ayrıcalığını yaşamanızı sağlayanj diğer üstün özellikler. Ayrıca, kumanda panelinin LCD ekranında tam metin olarak görünen mesaj ve ayarlama komutları sayesinde, kullanıcılar bu akıllı makineyle kolayca iletişim kurulabiliyor.

Program ayarları, zaman ve enerji tasarrufu

Gaggenau çamaşır makinesi, pamuklu, renkli, eko, narin ve elde yıkama seçeneklerini sunan standart programlarda örneğin "Hızlı yıkama"ya ayarladığınızda, seçilen programa bağlı olarak, %60'a kadar zaman tasarrufu sağlar: 66 dakikada 4 kg'a kadar pamuklu ya da 5 kg'a kadar renkli çamaşırı 60°C'de mükemmel şekilde yıkar. 60°C'de ve "Eko yıkama" ayarındaki enerji tüketimini A enerji sınıfı cihazlarla karşılaştırdığımızda ise, % 50'ye kadar enerji tasarrufu sağladığını görürüz.

Özel program ayarları arasında ise, sadece 15 dakikada yıkama, durulama ve sıkma işlemlerini tamamlayabilen süper hızlı yıkama, yoğun ve hızlı ayarı, tekrar çalıştırma, bluz / gece kıyafetleri yıkama ve yaptığınız tüm ayarları bir dahaki sefere otomatik olarak hatırlayabilmesini sağlayan "hafızaya alma" özelliği de bulunuyor.

Doğa dostu "enerji tasarrufu" özelliği

Gaggenau WM 260 160 çamaşır makinesi, mümkün olan minimum enerji sarfiyatıyla çalışarak, doğal enerji kaynaklarının korunmasına yardımcı oluyor. Çamaşırları yıkarken A sınıfı cihazlara göre % 30, yıkadığı çamaşırları kuruturken de yine A sınıfı cihazlara göre % 50 daha az elektrik tüketiyor.

Gaggenau WD 260 100 Kurutma Makinesi

Gaggenau WD 260 100 kurutma makinesi de, enerji tüketim verimliliği açısından A enerji sınıfı cihazlara göre %50 daha fazla verim sağlıyor. Sürekli kurutmada mükemmel sonuç veren tam otomatik ısı değiştirici özelliği ve ısı pompalı kurutma sistemi, çamaşırların cinsine bağlı olarak ısıyı en uygun düzeye ayarlayıp orada tutarak, çamaşırların en hassas, en hızlı ve en tasarruflu şekilde kurutulmasını sağlıyor. Tam açılabilen büyük cam kapısı ve iç aydınlatmalı büyük çelik tamburuyla, 7 kg'a kadar çamaşır alma kapasitesi bulunuyor ve sessizce çalışıyor.

Gaggenau WD 260 100 kurutma makinesini tek başına solo olarak kullanmak mümkün olduğu gibi, isterseniz çamaşır makinesi ile üst üste monte ettirerek gayet modern, işlevsel ve yaratıcı bir iç mekan tasarımı da gerçekleştirebilirsiniz.

12 farklı nem ayarı olan kurutma programları

Gaggenau kurutma makinesinin otomatik kırışıklık önleyici özelliği, kurutma işlemi esnasında 120 dakika boyunca çamaşırları kırıştırmadan muhafaza ediyor. Böylece çamaşırlar daha az kırışıyor ve sonradan ütüleme işlemine daha az zaman ve emek harcanıyor. Tam otomatik nem kontrolü ve 12 farklı nem ayarı olan programlar sayesinde de yünlüler, karışık ve sentetiklerde mükemmel sonuç elde ediliyor. Gece kıyafetleri ve bluzları kurutmak için özel propgram ayarı da mevcut.

Kumanda panelinin LCD ekranındaki fonksiyon sembolleri, hassas ayarlı program düğmesi ve Start/Stop seçenekleriyle, Gaggenau WD 260 100 kurutma makinesi kolay kullanımı garanti ediyor. Ayrıca makinedeki iç aydınlatmalı tasarım ve tam açılabilen büyük cam kapak da önemli bir kullanım kolaylığı avantajı sağlıyor.


Geri Dön