03 / 05 / 2024

Gagva sıradışı çizgisiyle mobilya tasarımları sunuyor!

 Gagva sıradışı çizgisiyle mobilya tasarımları sunuyor!

Sıradışı çizgisi ve marjinal mobilya tasarımları ile son dönemlerde adını duyuran Gagva; hayatını renklendirmek isteyenlere, eğlenceli ve sportif bir konsept sunuyor!




Her evi kendi sahipleri gibi özel kılan, eski klasik mobilyalarından sıkılmış ve günlük hayatın bir yansıması olarak ortaya çıkan tasarımları şimdiden dekorasyon meraklılarının gözdesi haline gelmiş durumda.

3 farklı yönetim kademelerinde çalışan kardeşlerin ev sahipliğini yaptığı Gagva; tasarımlarında; renkli baskılı koltuklar, tekli nostaljik sandalyeler, sıra dışı tasarımlara sahip berjerler, nostaljik kitap kutu setleri ve buda heykellerini barındıran abajurlara yer vererek kendinizi sıcacık tarihin ara sokaklarında gezinirken bulacağınız bir koleksiyon hazırlayarak;  ahşap duvar saatleri, birbirinden farklı puf koltuklar, biblo ve ahşap tablolarla da tarihe hayat vererek, meraklısını nostalji yaşatıyor. Eyfel Kulesi baskılı yastıkları, Marilyn Monroe baskılı kitap kutu setleri aşıkları için alınabilecek en güzel hediye listesine girerken; tasarımların arasında en göz dolduran, muhteşem ateş kırmızıları ile dorelerin harmanlandığı, renkli küçük kare parçalardan oluşan Chesterfield koltukları da dekorasyon avcılarının gözbebeği haline gelmiş.


Gagva;  tasarımlarında özel butik atölyelerde tecrübeli ustalara yer verirken; ahşap ürünlerde; gürgen, kayın, kiraz, ceviz ağacı kullanarak, ister evinde, ister ofisinde değişiklik arayanlara çok keyifli ve eğlenceli bir kreasyon sunarak, Türkiye’nin her yerine tasarımlarını ücretsiz olarak ulaştırma imkanı sağlıyor.


Sıradışı ve yenilikçi tasarımları ile kalitesinden ödün vermeyen Gagva; değişiklik arayanları, bir Türk markası olarak kendilerini tanımaya davet ederek muhteşem koleksiyonunu belirli ve en uygun bütçeler dahilinde Beylikdüzü’nde bulunan showroomunda sergiliyor.





Geri Dön