09 / 05 / 2024

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 3 milyon 724 bin TL sermaye ile, Beyoğlu Şahkulu Mahallesi'nde, Mustafa Özgür Tezel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.



Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 3 milyon 742 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Mustafa Özgür Tezel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a) Şirket işletmecilik hizmetleri sektöründe faaliyet yapabilir. b) Şirket otel, rezidans ve apart otel işletmeciliği yapabilir. c) Şirket, ruhsat, ticaret unvanı, patent gibi gayri maddi haklar ile nakil vasıtaları ve iş makineleri de dahil olmak üzere her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, kiralayabilir, kiraya ya da işletmeye verebilir, devredebilir, alabilir, satabilir, başkaları adına devir ve tescil ettirebilir, bunlar üzerinde gerçek ve tüzel kişiler lehine rehin, intifa hakkı, üst hakkı ve benzeri ayni ve şahsi haklar tesis edebilir, bunları fek edebilir, kaldırabilir, ipotek ve teminat verebilir, bunları fek edebilir, kaldırabilir. Şirket sahibi olduğu gayrimenkulleri kuracağı başka şirketlere ayni sermaye olarak koyabilir. İpotekli ya da üzerinde başkası lehine intifahakkı bulunan gayrimenkul satın alabilir, satabilir. Her türlü ayni ve şahsi hakları iktisap edebilir, şirket alacaklarına teminat olarak gerçek ve tüzel kişilere ait her nevi menkul ve gayrimenkul mallar üzerine, şirket lehine ipotek teminat rehin kabul edebilir, bunları fek edebilir, kaldırabilir. Şirket taşınmazlarını gerek şirketin gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı borçların teminatı olarak ipotek verebilir. d) Kurulmuş ve kurulacak şirketlere katılabilir, yeni şirketler kurabilir, bunlara iştirak edebilir. Şirket, Gerekli ve yararlı görüldüğü takdirde yukarıdaki faaliyetlere ek olarak başkaca faaliyetlerde bulunabilir.



Geri Dön