20 / 05 / 2024

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 5 Şubat 2015'te, 3 milyon 724 bin TL sermaye ile, Beyoğlu Şahkulu Mahallesi'nde, Mustafa Özgür Tezel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Rama İşletme Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Rama İşletme Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ali Murat Korkmaz tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

5 şehir hastanesini Danimarkalı ISS işletecek!

Yönetmelikleri, ihaleleri, sözleşmelerinden sunulan garantilere kadar birçok açıdan yapıldıkları günden beri gündem olan şehir hastanelerine ilişkin dikkat çekici bir gelişme meydana geldi. Rönesans İşletme Hizmetleri şirketinin devri gerçekleştirildi.

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Galata Kulesi'nin işletmesi İBB'den alınacak! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, işletme sözleşmesi dolan Galata Kulesi'nin işletmesinin İBB'den alınacağını belirtti. Galatapart ile ilgili de konuşan Ersoy, Galataport'tan Atatürk Kültür Merkezi'ne uzanan bir de kültür yolu planladıklarını belirtti...

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazkum Satış Pazarlama İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Galata Grup İnşaat İşletme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Grup İnşaat İşletme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuş tarafından kuruldu.

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pel Galata Otelcilik Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

Yozgat Şehir Hastanesi Amerika’da beğeni topladı!

Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Yozgat Şehir Hastanesi, Amerika’daki HIMSS 2019’da geleceğin örnek hastaneleri arasında gösterildi.

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu Haberi

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu

Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi 3 milyon 742 bin TL sermaye ile, 5 Şubat 2015'te, Mustafa Özgür Tezel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Galata İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a) Şirket işletmecilik hizmetleri sektöründe faaliyet yapabilir. b) Şirket otel, rezidans ve apart otel işletmeciliği yapabilir. c) Şirket, ruhsat, ticaret unvanı, patent gibi gayri maddi haklar ile nakil vasıtaları ve iş makineleri de dahil olmak üzere her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, kiralayabilir, kiraya ya da işletmeye verebilir, devredebilir, alabilir, satabilir, başkaları adına devir ve tescil ettirebilir, bunlar üzerinde gerçek ve tüzel kişiler lehine rehin, intifa hakkı, üst hakkı ve benzeri ayni ve şahsi haklar tesis edebilir, bunları fek edebilir, kaldırabilir, ipotek ve teminat...