29 / 04 / 2024

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 



Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

İşte Kerim Ülker'in 'Danimarkalı ISS, Rönesans Holding'ten Türkiye'nin en büyük sağlık işletmesini alıyor' başlıklı yazısı...

Türkiye’deki en önemli inşaat firmalarından olan ve uluslararası müteahhitlik ligi ENR’de 23. sırada bulunan Rönesans Holding, son senelerde hayata geçirdiği şehir hastaneleriyle de ün kazandı. Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen yapılar arasında İstanbul’daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi,  Adana  Şehir Hastanesi, Bursa Şehir Hastanesi, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, Yozgat Şehir Hastanesi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon, Psikiyatri ve Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastaneleri bulunuyor. 

Rönesans İşletme Hizmetleri ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Ilıcak Ailesi’ne ait Rönesans Holding, sağlıkta yaptıkları yatırımları işletmesi için 2015'te Rönesans İşletme Hizmetleri şirketlerini hayata geçirdi. 9 bin 500 yataklık kapasiteyi bulan, sağladığı desteklerle sağlık sektöründe Türkiye'nin en büyük işletmecisi haline gelen Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı A.Ş.’de bugünlerde bir satış gündemde. Danimarkalı ISS Facilities, dünyadaki en büyük dış kaynak hizmetinin sunulduğu bir kurum. Danimarkalı ISS Facilities, Ilıcak Ailesi’nin olan Rönesans İşletme Hizmetleri'nin sahibi oluyor. 

Rekabet Kurumu başvuruyu kaldırdı

Satış sürecine ilişkin bilgi Rekabet Kurumu’nun resmi sitesinde duyuruldu. Rönesans Holding, satışa ilişkin bir açıklamada bulunulmayacağına vurgu yaptı. Diğer taraftan Rekabet Kurumu da yayınlanmış olan satış duyurusunu sildi.

Rönesans İşletme Hizmetleri ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünyanın 4'üncü büyük işvereni, 500 bine yakın çalışanı var

Türkiye’nin en büyük hastane yönetim şirketi Rönesans İşletme Hizmetleri’ni satın almak için hazırlık yapan Danimarkalı ISS 1901'de kurulmuş bir şirket. 30’u aşkın fazla ülkede faaliyette bulunan ISS, 500 bine yakın çalışanı bünyesinde bulunduruyor. 

60 binden fazla kurumsal müşterilere hizmet sunan ISS, temizlik, güvenlik, teknik bakım, catering, bitki bakımı ve haşere kontrolü ile destekleri veriyor. 

Türkiye’de uzun sürelerdir faaliyette bulunan Danimarkalı şirketin Ankara, Antalya, Bursa,  İzmir  şubeleri ve Adana, Gaziantep, Eskişehir, Denizli bölge ofislerinde 40 bini aşkın çalışanı mevcut. ISS Türkiye’de, 4 bini aşkın müşteriye, 5 bin noktada hizmet sağlıyor. 

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!


Geri Dön