06 / 05 / 2024

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Hatay’da 100 tane kalıcı konut yaptırdığını açıkladı. 



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla buluştu. Galatasaray Başkanı  Özbek, şehirdeki temasları kapsamında ilk olarak tarihi Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti. Burada esnafla sohbet eden ve önemli açıklamalar yapan Galatasaray Başkanı Özbek, çarşıyı gezdi. Şehrin yöresel ürünlerinin tadına bakan Galatasaray Başkanı Özbek, burada vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.


"HATAY'DA 100 TANE KALICI KONUTU GALATASARAY YAPTIRIYOR"

Söz konusu ziyaret esnasında gazetecilere önemli açıklamalar yapan Galatasaray Başkanı Özbek, Galatasaray ailesi olarak her zaman deprem kentlerinin yanında olduklarını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Hatay'a yardım ve desteklerin süreceğine değinen Galatasaray Başkanı Özbek, "Bölgenin ihtiyacı olan özellikle buradan göçü engellemek için kalıcı konutlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız bir anlaşma var. Söz konusu bu anlaşma çerçevesinde Hatay’da 100 tane kalıcı konutu Galatasaray yaptırıyor." diye konuştu.

Galatasaray Hatay da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

"BÖLGE İNSANININ EN ÇOK İHTIYACI OLAN MANEVİ BAĞLILIK"

Galatasaray Başkanı Özbek yaptığı açıklamada destekleriyle yapılacak olan kalıcı konutların tesliminde de Hatay'da olacaklarını da dile getirdi.

Açıklamasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda depremzede çocuklarla bir arada olmak amacıyla Hatay'a geldiklerini dile getiren Galatasaray Başkanı Özbek, "Bölge insanının şu an en çok ihtiyacı olan manevi bağlılık. Galatasaray olarak söz konusu bu manevi bağlılığı göstermek üzere onlarla buluşmak için buradayız. Bölge çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Biz her zaman da Hatay'ın yanında olacağız, ilişkimiz hiç bitmeyecek. Buradan tüm takımlara, spor kulüplerine, Türk insanına sesleniyorum; Bu bölgenin ihtiyacı olan hem maddi hem de manevi destek. Ben manevi desteğinin daha büyük olduğunu düşünüyorum. İnsanların moral ve motivasyona ihtiyacı var." dedi.

Galatasaray Başkanı Özbek daha sonra Yeşilvadi Oyun ve Eğlence Merkezi'nde depremzede çocuklarla buluştu. Dursun Özbek, çocuklarla beraber çeşitli oyunlar oynadı ve onlara forma ve atkı hediye etti.

Söz konusu etkinliğe, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray taraftar grubu, depremzede çocuklar ve vatandaşlar da katılım sağladı. 

Güney Afrika, Türk firmaları üretime ve inşaata çağırıyor! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Marmara için yeni uyarı! Hem tsunami hem de 7,5 büyüklüğünde deprem...

Ev almak isteyenler dikkat! 600 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka son dakika faiz oranları!


Geri Dön