27 / 04 / 2024

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 



Galatasaray Spor Kulübü'nde Mayıs ayı sonunda yapılacak başkanlık seçiminde aday olan Metin Öztürk yeni dönemde yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sarı-kırmızılı ekibe 1,5 milyar liralık kaynak oluşturacaklarını söyleyen Öztürk şu açıklamalarda bulundu: 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk ten Florya açıklaması!

"Bizim yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız, derneğe faizsiz borç verecek. Böylelikle Kemerburgaz'daki araziye 8 ayda 4 adet antrenman sahası yapacağız. Başlangıçta küçük bir dinlenme alanı olacak. Çünkü projenin tamamı bu ekonomik koşullarda 3 yıldan önce bitmez. Öyle bir paramız yok. Muhteşem bir tesis için 1 milyar lira yeni kaynak olması lazım. Biz şampiyonluk ideallerinden vazgeçmeden kaynaklarımızı borç azaltmaya kullanacağız. Kemerburgaz'a antrenman sahasını yaptığımızda Florya'dan çıkacağız. Bu araziyi Emlak Konut ile değerlendireceğiz ve yaklaşık 100 milyon dolar gelir sağlayacağız. Bunun yanı sıra stadın 5 yıllık isim hakkı ile forma tedarikçisinden toplamda 1,5 milyar lira civarında gelir oluşturacağız. Bununla da faiziyle 2,1 milyar lira civarındaki banka borçlarını kapatacağız. Böylelikle yıllık 300 milyon liralık faizden kurtulacağız. Bu 300 milyon lira ile burası döner."
 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!


Geri Dön