29 / 04 / 2024

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.



Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas yeni yönetim ile birlikte hayata geçirilecek planlarını anlattı. Spor Arena'dan Uğur Yapıcı'nın haberine göre; Başkan Adayı Elmas Galatasaray'ın Kemerburgaz Tesisleri ve gayrimenkul yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Elmas yatırımlarla ilgili şunları söyledi:

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas tan Kemerburgaz açıklaması!

"Galatasaray bu dönemde gayrimenkul yatırımları yapmak zorunda ve onun için bu konuda çok tecrübeli arkadaşlarımız Özen Kuzu ve Ozan Şener listemizde. Kemerburgaz projesini çok detaylı çalıştık ve bir an önce oraya geçmemiz gerekli. Bunu yaparken Florya’da oluşmuş olan ruhu buluşturacak bir tesis yaratmamız gerekiyor bu çok önemli. Kemerburgaz’da voleybol, basketbol ve futbolun evi olabilecek bir tesis düşünüyoruz. Ayrıca ciddi bir konaklama sağlayacak bir yaşam alanı olacak, en üst kortta ise Galatasaray üyelerinin kolayca erişim sağlayabileceği bir kulüp merkezini Kemerburgaz’da planlıyoruz. Tüm detayları çalıştık, 25 ile 28 ay arasında bitirmeyi planlıyoruz. Finansman modelimiz hazır ve önümüzdeki günlerde daha detaylı şekilde paylaşacağız. Florya arazimizi ise en iyi şekilde değerlendirmek üzerine planlarımız var."

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!


Geri Dön