27 / 04 / 2024

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...



Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'na konuk oldu. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Elmas, Barcelona dahil Avrupa'nın büyük kulüpleriyle iş birliği düşündüklerini kaydetti.

Burak Elmas tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

- "Önemli bir hukuk zaferidir"

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Galatasaray Adası'nın geri alınmasıyla ilgili önemli bilgiler veren Burak Elmas, adayı yazın sosyal tesis olarak açmayı hedeflediklerini kaydederek, şunları dile getirdi: "Davalarımızı çok yakından ve iyi takip ettik. Bu kadar kısa sürede hem İstinaftan hem de Yargıtaydan karar çıkmış olması Galatasaray'ın önemli bir hukuk zaferidir. Yönetimsel bir başarı olarak görülmemeli, bu Galatasaray'ın başarısıdır. Kimse kendisine popülarite yaratmaya çalışmasın, Galatasaray'ın başarısı olarak kabul edilsin. Her şey beklediğimiz gibi giderse ilk önce yazın üyelerimizin birlikte vakit geçireceği sosyal tesis olarak açacağız."

Peki Burak Elmas Kemerburgaz projesi ile ilgili neler söyledi? İşte detaylar...


Geri Dön