11 / 05 / 2024

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...



Burak Elmas merak edilen Kemerburgaz projesi ile ilgili olarak şunları söyledi: "Göreve geldikten sonra Kemerburgaz ile ilgili imar başvurusunda bulunduk. Arada kalan parça araziyi de satın aldık. İmar onayı çıktı, irtifak hakkı için de başvurduk. Milli Emlaktan irtifak hakkı alıp, tapuyu şerh ettikten sonra hemen inşaata başlayacağız."

Burak Elmas tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Taraftarlara Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarındaki destekleri için teşekkürlerini sunan Burak Elmas, şöyle konuştu: "Hemfikir olmayabiliriz ama stada girdiğimiz zaman armayı ve oyuncularımızı desteklemek mecburiyetindeyiz. Barcelona maçında ciddi bir taraftar sayımız olacak. Çok zor bir maç. İlk maçın 0-0 bitmesi ancak biz bu turu geçersek anlamlı. Taraftarlarımızın da pozitif etkisiyle bu zorlu mücadeleden çeyrek finale çıkmayı ümit ediyorum. Oyuncularımıza da güvenimiz tam. Son ana kadar pes etmeden takımımızın arkasında olmamız lazım."

Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek?


Geri Dön