Genel

Galatasaray yönetimi, TT Arena'yı 5 yıldızlı mekana çevirdi!

Galatasaray maçları sırasında VIPˆhizmetinden yararlanmak isteyen taraftarları otoparktan özel hediyelere kadar dört dörtlük bir hizmet bekliyor. Bursaspor karşılaşması ile başlayacak uygulamanın bedeli, 200 ile 800 lira arası

Galatasaray'da  Ünal Aysal 'ın başkanlığının ardından başlayan değişim sürecinin son halkası, “Türk Telekom Arena 'da maç günü ağırlama paketi ” oldu. Türkiye 'de ilk kez hayata geçirilecek uygulamayla, sarı-kırmızılı takımın maçları sırasında isteyen taraftarlara VIP hizmet sunulacak. İsteyen taraftarlar, kombine kart sahibi olmasalar da, leziz yemekler eşliğinde maçları izleyebilecek. Uygulama, ligin 6. haftasındaki Bursaspor karşılaşmasıyla başlayacak.

Derbi maçlar 800 ve 600 lira

Firmalar veya şahıslar, Platinum veya Gold paket şeklinde 2 kategoriye ayrılan hizmetten farklı fiyatlarla yararlanabilecek. Maçlar da A, B ve C kategorisi şeklinde sınıflandırıldı. Aˆkategorisindeki Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçları; Platinum pakette 800, Gold pakette ise 600 lira. Bursaspor, Kayserispor gibi takımlar B kategorisinde değerlendirilirken, Platinum paket fiyatı 450, Gold ise 300 lira. Karabük, Sivas gibi C kategorisi maçlarının hizmet bedeli ise 350 ve 200 lira olacak.

Konukları sürprizler bekliyor

Bu hizmetten yararlanacak şahıs veya şirketler, saha manzaralı özel balkonlu masalarda, özel balkon koltuklarına, kendilerine özel hazırlanan mönülerle maç öncesi 360 derece stat turu yapacak. Galatasaray forması, kristal TTˆArena maketi ve diğer bazı sürprizler de konukları bekliyor olacak. Platinum veya Gold paketi tercih edecek şahıs veya kurumlar için özel otopark hizmeti de verilecek. Hizmetten yararlanmak isteyenler, kulübü arayarak rezervasyon yaptırabilecek. Alper Mert

Ekim ayı programı Terim 'i korkutuyor

Galatasaray 'da Ankaragücü maçının ardından teknik patron Fatih Terim 'in futbolculara verdiği 3 günlük izin bugün sona erdi. Sarı-Kırmızılılar bu akşam tek idmanla Bursa maçının hazırlıklarına başlayacak. Aslan, ekim ayında zorlu bir dönemden geçerek, 15 günde 5 maç yapacak. Bursa, Antalya, Gaziantep, Kayseri ve Mersin İY, Cim-Bom 'u bu süreçte bekleyen rakipler.      

Eski yöneticilerden Nejat Bingöl öldü

Galatasaray 'ın eski yöneticilerinden Nejat Bingöl vefat etti. Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu eski üyelerinden Nejat Bingöl'ün vefatından büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek, ''Merhuma Tanrı'dan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi. Bingöl, 1990-96 arası Alp Yalman döneminde yöneticilik yapmıştı.
Star