29 / 04 / 2024

 Galaxy A52'ye indirim fırsatı! Carrefour'dan 2022'nin son sürprizi... 26 Aralık fiyat listesi

 Galaxy A52'ye indirim fırsatı! Carrefour'dan 2022'nin son sürprizi... 26 Aralık fiyat listesi

Carrefoursa'da  Samsung Galaxy A52 için internete özel, CarrefourSA Kart'a Özel  %18 Tasarruf fırsatla Aralık ayına özel imkanla  8.999,00 TL'ye sunuyor. Peki Samsung Galaxy A52 fiyatı ne kadar. İşte detaylar.



Teknoloji ve bilişim ismi anılınca Carrefour hiç şüphesiz en önde gelen isimlerinde biri olur. Hatta sadece teknoloji ismi ile değil ayrıca kampanyaları ile de kendisinden sıkça bahsettirir. 2022 bitmeden kampanyalarına devam eden Carrefour, Samsung Galaxy A52 cep telefonu modeline yaptığı indirimle tekrar gündeme geldi. İşte haberin detayları ve telefonun fiyatı.


Göze hoş gelen Ekran Rengiyle Gün Işığında Bile Kullanım Kolaylığı. Android işletim sisteminin tepesi noktasında yer alan ve Snapdragon 720G işlemci ile birlikte sunulan Samsung Galaxy A52 nitelikleri ile ekran ve çözünürlük kalitesi ile göz önüne çıkar. Akıcı görüntüler sunmasıyla android kullanıcılarını mutlu eden cihaz,
 FHD+ Super AMOLED ekranı parlak gün ışığında dahi 800 nit¹ seviyesine çıkar. Bu sayede telefonu her açtığınızda canlı ekran renklerini daha çok hissedeceksiniz.,

 Galaxy A52 ye indirim fırsatı! Carrefour dan 2022 nin son sürprizi... 26 Aralık fiyat listesi

Gelişmiş Görüntü Teknolojisi İle Artan Gerçeklik Hissi

90 Hz gerçek akıcı ekran özelliği ile Galaxy A52; değişik uygulamalar arasında gezinirken, internette ilgi duyduğunuz videoları izlerken ya da oyun oynarken kesinti yaşatmaz. 6.5 inçlik Sonsuz-O Ekran kullanımı göz koruma kalkanı ile desteklenmiştir. Mavi ışığı azaltan bu özellik sayesinde telefonunuzun günün her saatinde aynı performansta kullanmanızı sağlar. Dokunmatik özelliğiyle daha hızlı işlrm yapmanıza olanak tanıyan cihaz, arayüzler arasında basit geçiş yapmayı sağlar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön