30 / 04 / 2024

Galaxy Tab 8'e beklenmedik talep! Stoklar hızla eriyor!

Galaxy Tab 8'e beklenmedik talep! Stoklar hızla eriyor!

Güney Kore kökenli teknoloji devlerinden olan Samsung, Galaxy Tab S8 modelini ön satışa çıkardı ve stoklar hızlı bir şekilde tükendi. Samsung Tab 8'in ne zaman stoklarının yenileneceği ve yeniden satışa açılacağı ise merak konusu. İşte merak edilen tüm detaylar...



Güney Kore kökenli teknoloji devlerinden olan Samsung, Galaxy Tab S8 ve Tab 8 Ultra modellerini Amerika Birleşik Devletleri’nde ön sipariş yoluyla satışa sundu. Galaxy Tab S8 modeli stokları hızlı bir şekilde tükendi. Bunun üzerine Samsung, yeterli stok üretimi olmadığı için ürünü satıştan kaldırdı.

Galaxy Tab 8 e beklenmedik talep! Stoklar hızla eriyor!

Yoğun ilgi ve talep gören Samsung Tab 8'in ne zaman stoklarının yenileneceği ve yeniden satışa açılacağı ise merak konusu. Hala satışı süren Galaxy Tab S8 Ultra modelinin yoğun talep doğrultusunda çok sattığı ve bu cihazında kısa bir süre içersinde stokları tükenerek satıştan kaldırılacağı düşünülüyor. Şimdilik Avrupa'da böyle bir sorun yok. Samsung 2021 senesinde Amerika Birlişik Devleri'nde rekor bir satış kırmıştı, şimdi ise tekrardan kendi rekorunu geçerek zirvede kalmayı hedefliyor. 

İşte Samsung Galaxy Tab S8 Ultra özellikleri...

 


Geri Dön