07 / 10 / 2024

Galleria, Sevgililer gününü üç gün boyunca kutlayacak!

Galleria, Sevgililer gününü üç gün boyunca kutlayacak!

Kurulduğu günden bu yana gündemi her zaman takip eden ve misafirlerine eğlenceli programlar sunan Galleria, 14 şžubat Sevgililer Günü kutlamalarını tüm haftasonuna yaydı  




Kurulduğu günden bu yana gündemi her zaman takip eden ve misafirlerine eğlenceli programlar sunan Galleria, 14 şžubat Sevgililer Günü kutlamalarını tüm haftasonuna yaydı. Bu haftasonu Galleria"daki birbirinden özel etkinlikler, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Yenilenen ve pek çok dünya markasını bünyesine katan Galleria"da, 12-13-14 şžubat tarihlerinde üç gün boyunca birbirinden ilginç süprizler ve canlı showlar düzenleniyor. Her   hafta sonu çocuklar için Altınok Tiyatrosu"nun sahnelediği eğlenceli müzikaller ve Serhat Kaner müzik dinletilerinin yanı sıra bu hafta Cem Ceminay, Ceyhun Yılmaz, Anjelika Akbar ve çok özel sürprizler Galleria misafirlerini bekliyor.  

Cem Ceminay Galleria"dan yayın yapıyor
Sevgililer Günü kutlamalarına 12 şžubat cumartesi günü başlayan Galleria, sayısız ödülleriyle radyoculukta her zaman zirvede kalmayı başaran Cem Ceminay"ı konuk ediyor. Cem Ceminay Saat 14:00-16:00 arası Radyo N101"deki canlı radyo show"unu Galleria"dan gerçekleştirecek.

şžiir kitapları, eğlenceli TV ve   radyo showlarıyla da tanınan Ceyhun Yılmaz da son şiir kitabının imza günü için D&R işbirliği ile Galleria"ya geliyor. Hala Best FM"de Ceyhun Yılmaz Show"u hazırlayan Yılmaz, ˜Sevdiğim İkinci Kadınsın Sen" isimli şiir kitabını saat 16:00-18:00 saatleri arasında Galleria ziyaretçileri için imzalıyor.
Saat 16:00 itibariyle Galleria"da özel olarak kurulan çocuk Sahnesi"nde Altınok Tiyatrosu"nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu œPeriler Ülkesi"" isimli oyun, minikleri hem eğitecek hem de keyifli saatler geçirmelerini sağlayacak.

Anjelika Akbar, Galleria aşıklarını mest edecek
Üç gün boyunca etkinliklere doymayan Galleria"da, 13 şžubat"ta üç yaşında piyano eğitimi almaya başlayıp beş yaşında beste yapmaya başlayan üstün yetenek Anjelika Akbar, yine D&R işbirliği ile saat 16:00"da büyüleyici piyano dinletisi ile ziyaretçileri mest edecek.

14 şžubat"ta Serhat Kaner ile romantizm
Yirmi yıldır sahnelerde opera kökenli, oldies, jazz, r&b, napoliten, rock"n roll, blues ve country tarzında performansları ile boy gösteren ve her pazar Galleria ziyaretçilerine nostaljik pazar performansı sunan Serhat Kaner ve grubu Stardust Trio,. 14 şžubat Pazartesi günü ˜"Oldies ve Unutulmayan Aşk şžarkıları"" ile sevgililere romantik anlar yaşatacak.

 


Geri Dön