28 / 04 / 2024

Galleria'da 400 TL'lik alışveriş yapanlar evine bırakılıyor!

Galleria'da 400 TL'lik alışveriş yapanlar evine bırakılıyor!

Ataköy'deki Galleria'da 15 Ekim'den itibaren Volvo'yla beraber bir etkinlik yapılıyor. 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, isterlerse ücretsiz olarak Volvo otomobillerle evlerine bırakılıyor



Ataköy'deki Galleria'da 15 Ekim'den itibaren Volvo'yla beraber bir etkinlik yapılıyor. 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, isterlerse ücretsiz olarak Volvo otomobillerle evlerine bırakılıyor, isterlerse de bizzat kendileri kullanma fırsatını yakalıyor.
Mezcar Otomotiv-Volvo ile ortak düzenlenen 'Evinize bırakmamızı ister misiniz' projesi kapsamında, 400 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, tek fiş getirerek bu uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Galleria misafirleri Ataköy, Yeşilköy ve Florya gibi yakın alanlardaki mesafelere, Volvo markalı son model arabalar ve şoförler ile evlerine bırakılıyor.

Galleria bizzat sürüş keyfini kendi yaşamak isteyen müşterilere de, Volvo otomobilleri kullanarak test sürüşü yapabilme imkânı sağlıyor. 15 Ekim-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlik sırasınca Galleria'da, danışma arkasındaki alanda 2 adet aracını sergileyecek olan Mezcar otomotive uğrayan misafirler ise bu araçlar hakkında bilgi alma fırsatı da elde edecek.
Hürriyet


Geri Dön